Dangerous Driving, succesorul spiritual al seriei Burnout, este disponibil acum

Autor: Cosmin Aionita | 09.04.2019
Dangerous Driving, succesorul spiritual al seriei Burnout, este disponibil acum

Three Fields Entertainment este o mică echipă independentă formată din doar şapte persoane, foşti membri ai studioului Criterion Games, responsabil pentru una dintre cele mai “nebune” şi iubite serii de jocuri cu maşini ale tuturor timpurilor: Burnout. Şi, chiar dacă Electronic Arts a lansat Burnout Paradise Remastered (o ediţie actualizată a clasicului joc din 2008), se pare că publisher-ul nu are planuri de viitor cu această serie.

În acest conditii, după o serie de jocuri de mai mică anvergură, cei de la Three Fields Entertainment au revenit la marea dragoste, publicând Dangerous Driving, un veritabil succesor spiritual al seriei Burnout. Fanii jocurilor de curse realizate de Criterion Games vor regăsi în Dangerous Driving aproape toate ingredientele care s-au remarcat în seria Burnout: viteze ameţitoare, accidente spectaculoase, nouă moduri de joc (dintre care nu lipsesc cursele normale, Face Off-urile 1 vs. 1, Road Rage-ul bazat pe eliminarea oponenţilor, modul Eliminator sau chiar urmăririle cu poliţia), o campanie single player completă ce include nu mai puţin de 69 de event-uri speciale, precum şi şase clase de maşini, totalizând nu mai puţin de 26 de vehicule separate. Mai mult, cei de la Three Fields Entertainment promit şi un mod multiplayer online, ce va fi livrat însă, în mod gratuit, prin intermediul unui viitor pachet DLC.

Jucătorii îşi pot folosi muzica preferată în Dangerous Driving, jocul oferind integrare cu serviciul de music streaming Spotify, precum şi suport pentru modelele de console PlayStation 4 Pro şi Xbox One X. Astfel, în timp ce consolele standard PlayStation 4 (modelele iniţiale sau cele slim) şi Xbox One (modelele iniţiale sau cele S) sunt limitate la 30fps, posesorii de PS4 Pro şi Xbox One X se pot bucura de un framerate de 60 de cadre pe secundă.

Dangerous Driving este disponibil acum, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (Epic Games Store), la un preţ de 129,90 lei (PlayStation Store) sau 29,99€ (Epic Games Store).

Dangerous Driving

Dangerous DrivingDangerous Driving

Dangerous DrivingDangerous Driving

Urmărește Go4Games.ro pe Google News