Drifturi fără limite: demo gratuit pentru Inertial Drift: Sunset Prologue

Autor: Cosmin Aionita | 24.06.2020
Drifturi fără limite: demo gratuit pentru Inertial Drift: Sunset Prologue

Publisher-ul PQube și studioul Level 91 Entertainment au dezvăluit că jocul Inertial Drift, programat pentru vara acestui an, beneficiaza acum de un demo gratuit: Inertial Drift: Sunset Prologue. Puteti descarca Inertial Drift: Sunset Prologue pentru PC, prin Steam, folosind link-ul de mai jos.

Download gratuit Inertial Drift: Sunset Prologue pentru PC

Ce este Inertial Drift și ce oferă demo-ul?

Inertial Drift este un joc de curse ce va avea la bază, dupa cum îi lasă de înţeles și numele, sesiunile spectaculoase de drifting. Pentru a implementa derapajele controlate, producătorii au mers într-atât de departe încât au dezvoltat un sistem original de control, ce folosește ambele stick-uri analogice de pe controllere.

Inertial Drift va pune accentul pe confruntările 1 vs. 1 între nu mai puțin de 16 mașini, conduse de proprii piloți. Fiecare cuplu mașină + pilot va avea caracteristici și stiluri diferite, cu puncte forte și slăbiciuni specifice. Întrecerile vor avea loc pe 20 de trasee, realizate într-un stil “retro-future” caracteristic anilor ’90, iar printre decoruri se vor regăsi asfințitul japonez sau orașele luminate de lumina neoanelor. Nu va lipsi nici multiplayer-ul local splitscreen.

În demo-ul Inertial Drift: Sunset Prologue sunt incluse două mașini – Coda Gecko și HPE Dragon –, pilotabile pe două dintre circuitele din joc: Lakeside Loop și Sunset Sea Circuit.

demo gratuit Inertial Drift

Cerințe de sistem

Producătorii au dezvăluit și câteva dintre cerințele de sistem necesare pentru a vă putea bucura de Inertial Drift: Sunset Prologue:

  • OS: Windows 10 / 8 / 7 64 bit
  • Procesor: Intel Core i5-2500K 3.3GHz / AMD FX-8150 3.6GHz sau echivalent
  • Video: NVIDIA GeForce GTX 550 Ti / AMD Radeon HD 6790 cu 2GB VRAM

Demo-ul Inertial Drift: Sunset Prologue este disponibil gratuit acum, prin Steam. Ediția completă Inertial Drift va fi lansată în cursul acestei veri, pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch și PC (Steam).

Sursa: Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News