DiRT 4 – World Rallycross Gameplay Trailer

Autor: Cosmin Aionita | 25.05.2017
DiRT 4 - World Rallycross Gameplay Trailer

Codemasters a lansat un nou trailer pentru DiRT 4, dezvăluind secvenţe de gameplay din modul de joc World Rallycross, pentru care deţine şi o licenţă oficială din partea FIA.

Conform producătorilor, scopul lui DiRT 4 este de a combina realismul şi autenticitatea din precedentul joc DiRT Rally cu accesibilitatea şi doza de excentricitate din DiRT 2 şi DiRT 3.

Astfel, pe de-o parte, DiRT 4 va include va include competiţii tradiţionale de raliu în locatii din Australia, Spania, Michigan, Suedia şi Ţara Galilor, jocul lăudându-se cu licenţa oficială FIA World Rallycross Championship, trasee reale precum Montalegre, Lohéac Bretagne, Hell, Holjes sau Lydden Hill urmând să fie incluse.

Pe de cealălta parte, moduri de joc precum Landrush (curse pe circuit la bordul vehiculelor de tip Pro Buggies, Pro-2 Trucks, Pro-4 Trucks sau Crosskart în California, Nevada sau Mexico), Joyride (activitităţi „la liber” precum obţinerea de timpi cât mai buni, distrugerea oponenţilor, provocări trimise către prieteni sau pur şi siplu free-play) sau DiRT Academy (cursuri la şcoala de pilotaj DirtFish Rally School din Washington, SUA) vor aduce aminte de „nebunia” din DiRT 2 şi 3.

Mai mult, pentru a reflecta cât mai bine cele două feţe ale jocului, DiRT 4 va permite jucătorilor să opteze între două metode de control: gamer promite a fi o versiune îmbunătăţită a modului în care maşinile răspundeau la comenzi în DiRT 2 şi DiRT 3, în tip ce simulation se va adresa ahtiaţilor după realism, care şi-au făcut deja ucenicia în DiRT Rally.

DiRT 4 va pune la dispoziţia jucătorilor peste 50 de modele de maşini off-road, dintre care nu vor lipsi Ford Fiesta R5, Mitsubishi Lancer Evolution VI, Subaru WRX STI NR4 sau Audi Sport quattro S1 E2. Setările tuturor acestora vor putea fi reglate în detaliu, maşinile urmând să poată suferi pagube (ce vor necesita reparaţii!) pe parcursul întrecerilor. Bineînţeles, nu va lipsi modul Carieră (în care jucătorii vor concura în mai multe categorii sportive, fiecare cu propriile obiective, îşi vor construi propria echipa, vor atrage sponsori etc.), dar nici modul multiplayer competitiv (bazat pe o nouă versiune a serviciului Race.net, cu numeroase event-uri şi provocări periodice).

DiRT 4 va fi lansat în Europa pe 9 iunie 2017, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

DiRT 4

 

Urmărește Go4Games.ro pe Google News