DiRT: Showdown – demo lansat pe toate platformele

| 03.05.2012
DiRT: Showdown – demo lansat pe toate platformele

Codemasters a anunţat că, începând de astăzi, versiunea demonstrativă lui DiRT: Showdown poate fi descarcată pe toate platformele (PC, Xbox 360, PS3). Demo-ul a fost iniţial lansat pe 1 mai doar pe Xbox Live şi PlayStation Network (US), ieri făcându-şi apariţia şi în versiunea europană a serviciului online Sony. Cu o oarecare întârziere, astăzi am primit demo-ul DiRT: Showdown şi pe PC, prin intermediul Steam.

Pentru a descărca demo-ul DiRT: Showdown, accesaţi pagina jocului şi faceţi click pe butonul „Download Demo” (sau „Descarcă Demo”, dacă aveţi interfaţa Steam setată pe limba română). În varianta sa de PC, demo-ul DiRT: Showdown va necesita un download de aproximativ 2,8GB.

Din păcate, demo-ul nu conţine decât un singur circuit, în San Francisco. Mai multe maşini pot fi încercate şi deblocate în acest demo, existând şi posibilitatea de a le adăuga upgrade-uri (trebuie să câştigaţi mai întâi cursa disponibilă pentru a intra în posesia fondurilor necesare pentru aceste upgrade-uri).

Demo-ul DiRT: Showdown beneficiază şi de integrarea cu noul serviciu RaceNet (răspunsul celor de la Codemasters la Autolog-ul din Need for Speed), care se foloseşte de lista de prieteni din Steam pentru a monitoriza performanţele acestora. Mai mult, dacă provocaţi un prieten să vă bată timpii, veţi debloca componenta multiplayer a demo-ului.

DiRT: Showdown va fi lansat pe 24 mai 2012, pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News