DiRT Showdown – un nou trailer şi o scurtă amânare

| 17.05.2012
DiRT Showdown – un nou trailer şi o scurtă amânare

Codemasters Racing are câteva veşti despre DiRT: Showdown. Unele dintre ele bune, altele mai puţin fericite. Să începem cu acestea din urmă: lansarea lui DiRT: Showdown a fost amânată în America de Nord, decizia fiind luată cu acordul publisherului Warner Bros. Astfel, deşi iniţial era aşteptat pe 29 mai 2012, DiRT Showdown va întârzia până pe 15 iunie.

Din fericire, aşa cum am amintit mai devreme, există şi veşti bune: această amânare este valabilă doar pentru versiunile de console ale jocului, data de lansare a ediţiei de PC nefiind modificată – DiRT Showdown va fi lansat prin intermediul Steam pe 24 mai 2012. De asemenea, amânarea afectează doar lansarea nord-americană a jocului, europenii urmând să-şi primească doza de off-road racing la data promisă: 25 mai 2012.

Pentru a mai îndulci un pic amarul fanilor americani, Codemasters a lansat un nou trailer pentru DiRT: Showdown, pe care îl puteţi urmări mai jos. Nu uitaţi, demo-ul DiRT: Showdown poate fi încă descărcat prin intermediul tuturor celor trei platforme majore – Steam (PC), Xbox Live (Xbox 360) şi PlayStation Network (PS3).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News