DriveClub are în sfârşit o dată de lansare

| 30.04.2014
DriveClub are în sfârşit o dată de lansare

Dezvăluit iniţial la conferinţa de presă ce a marcat debutul PlayStation 4, DriveClub a fost promis ca titlu de lansare pentru consola de nouă generaţie de la Sony. Din păcate, socotelea de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, cei de la Sony fiind nevoiţi să amâne jocul de curse dezvoltat de Evolution Studios până în 2014, fără a oferi o dată de lansare exactă.

Din fericire, acest neajuns tocmai a fost corectat, proaspăt lansatul trailer pentru DriveClub dezvăluind mult aşteptata dată de apariţie a jocului. Astfel, DriveClub va fi disponibil în Europa începând cu 8 octombrie 2014.

DriveClub îşi propune să pună accentul pe două componente foarte importante: autenticitatea experienţei (Evolution Studios se laudă cu cele mai detaliate modele de maşini realizate vreodată pentru un joc video) şi aspectul social (posibilitatea ca jucătorii să se organizeze în cluburi, cu ajutorul cărora vor concura într-un mediu online organizat, cu numeroase challenge-uri şi obiective ce vor trebui îndeplinite).

DriveClub va fi lansat în Europa pe 8 octombrie 2014, exclusiv pentru PlayStation 4. DriveClub PS Plus Edition, o versiune restrânsă a jocului, va fi disponibil gratuit pentru abonaţii serviciului PlayStation Plus.

DriveClub

Urmărește Go4Games.ro pe Google News