DriveClub a fost amânat până în 2014

| 18.10.2013
DriveClub a fost amânat până în 2014

Veşti proaste pentru cei care plănuiau să cumpere un PlayStation 4 în această toamnă. După ce Ubisoft a hotărât să amâne Watch Dogs până în primăvara anului 2014, iată că şi Sony ia o decizie asemănătoare: DriveClub, jocul de curse aşteptat pe piaţă fix în momentul lansării noii console, va fi amânat până în prima parte a anului viitor.

DriveClub îşi propune să pună accentul pe două componente foarte importante: autenticitatea experienţei (Evolution Studios se laudă cu cele mai detaliate modele de maşini realizate vreodată pentru un joc video) şi aspectul social (posibilitatea ca jucătorii să se organizeze în cluburi, cu ajutorul cărora vor concura într-un mediu online organizat, cu numeroase challenge-uri şi obiective ce vor trebui îndeplinite).

DriveClub nu este nici primul şi nici ultimul joc ce suferă o amânare. Spre deosebire de altele însă, DriveClub PS Plus Edition a fost promis drept gratuitate la momentul lansării PlayStation 4 pentru toţi abonaţii serviciului PlayStation Plus. Chiar dacă a fost amânat, ediţia PS Plus a lui DriveClub va intra în oferta serviciului la momentul lansării din 2014.

În schimb, pentru a compensa lipsa acestui titlu din line-up-ul iniţial PS Plus, Sony va oferi gratuit două jocuri indie: Resogun şi Contrast. De asemenea, în week-end-ul 28-29 decembrie 2013, abonaţii PS Plus vor avea acces gratuit la componenta multiplayer a jocului Killzone: Shadow Fall.

DriveClub

Urmărește Go4Games.ro pe Google News