DriveClub: LaFerrari va fi adăugat în joc complet gratuit

Autor: Cosmin Aionita | 16.04.2015
DriveClub: LaFerrari va fi adăugat în joc complet gratuit

Evolution Studios a anunţat că DriveClub va primi în cursul acestei luni un nou update, care, pe lângă corectarea anumitor erori legate de force feedback-ul volanelor în timpul reluărilor, va oferi şi o nouă maşină gratuită: este vorba despre modelul LaFerrari, hibridul sport realizat de italienii de la Ferrari.

Mai mult, cei de la Evolution Studios au publicat şi un prim trailer cu LaFerrari în acţiune pe traseele din DriveClub, secvenţele evidenţiind şi extrem de spectaculosul sistem variabil de efecte meteorologice de care beneificiază jocul. Nu în ultimul rând, puteţi admira hibridul de la Ferrari şi în imaginile de mai jos.

Odată cu instalarea viitorului update, modelul LaFerrari va fi accesibil în mod gratuit în DriveClub, singura condiţie pentru a putea folosi acest bolid fiind atingerea nivelului 5 în accolade-ul “Ferrari Owners Club” din joc.

Update-ul 1.14 pentru DriveClub, ce va include modelul LaFerrari, urmează să fie lansat în cursul acestei luni.

DriveClub este disponibil pentru PlayStation 4, fie pe rafturile magazinelor de profil, fie prin intermediul PlayStation Store, la preţul de 139,9 lei (şi redus până la 112 lei pentru abonaţii PlayStation Plus).

DriveClub

DriveClubDriveClub

DriveClubDriveClub

DriveClubDriveClub

DriveClubDriveClub

Urmărește Go4Games.ro pe Google News