DriveClub se pregăteşte de Lamborghini Expansion Pack

Autor: Cosmin Aionita | 10.03.2015
DriveClub se pregăteşte de Lamborghini Expansion Pack

În vara anului trecut, atunci când a fost anunţat pentru prima dată Forza Horizon 2, Microsoft a confirmat de asemenea colaborarea exclusivă cu Lamborghini, prin intermediul căreia noul model Lamborghini Huracán urma să fie prezent pe coperta acelui joc. Se pare că perioada de exclusivitate s-a terminat, Evolution Studios şi Sony confirmând că DriveClub va primi un DLC dedicat bolizilor Lamborghini.

Astfel, Lamborghini Expansion Pack va oferi patru modele ale vestitului producător italian: Lamborghini Veneno, Lamborghini Aventador LP 720-4 50° Anniversario, Lamborghini Huracán LP 610-4 şi Lamborghini Gallardo LP 570-4 Squadra Corse. Alături de acestea, DLC-ul va oferi un nou turneu single player dedicat acestor maşini, precum şi cinci noi trofee.

DLC-ul Lamborghini Expansion Pack pentru DriveClub va putea fi achiziţionat fie ca parte a Season Pass-ului pentru acest joc (disponibil pe PlayStation Store la preţul de 112 lei), fie ca download separat.

DriveClub a fost lansat în toamna anului trecut, exclusiv pentru PlayStation 4. Din păcate, în perioada ce a urmat apariţiei pe piaţă, jocul a fost împânzit de probleme legate de componenta sa online, rezolvate între timp prin intermediul update-urilor lansate de producători. De asemenea, pentru a-şi cere scuze pentru aceste inconvenienţe, Sony şi Evolution Studios a oferit gratuit o serie de maşini suplimentare şi turnee single player pentru DriveClub. Le puteţi descărca prin intermediul PlayStation Network.

DriveClub

Urmărește Go4Games.ro pe Google News