EA a lansat Knockout City, jocul multiplayer inspirat din dodgeball și dezvoltat de Velan Studios

Autor: Cosmin Aionita | 24.05.2021
EA a lansat Knockout City, jocul multiplayer inspirat din dodgeball și dezvoltat de Velan Studios
Foto: Electronic Arts

Electronic Arts și Velan Studios au lansat Knockout City, un joc multiplayer de echipă plin de acțiune, inspirat din dodgeball. Jocul depășește însă conceptul de dodgeball și devine, mai degrabă, un dodgebrawl. Jucătorii vor avea acces gratuit la Knockout City până pe 30 mai și pot participa la evenimentul Block Party timp de 9 zile, un event tip festival la care vor participa și vedete și personalități din gaming și nu numai, precum Brie Larson (actrița câștigătoare a unui premiu Oscar), Brooke AB sau Sykkuno.

Printr-o experiență veselă, dar extrem de competitivă, tipică jocului de dodgeball, Knockout City îi provoacă pe dodgebrawlers să ia parte la un joc cu un ritm accelerat și un stil unic. Jucătorii Knockout City vor descoperi medii interactive în care se pot înfrunta, parcurgând cele cinci hărți multiplayer pline de acțiune și folosind șase tipuri diferite de mingi. De asemenea, jucătorii se pot transforma în mingi pentru a deveni propria armă, fiind aruncați de coechipieri în meciurile rapide. Cum jocul oferă posibilitatea de cross-play și evoluție simultană, până la 32 de prieteni pot să se alieze pe diferite platforme pentru a-și crea echipe (Crews), având inclusiv opțiunea de a schimba platformele fără să piardă progresul. Personajele și echipele sunt extrem de personalizabile, astfel încât jucătorii pot profita de propriul stil pentru a-și prezenta aspectul unic, alegând dintr-o gamă largă de elemente cosmetice și niveluri de progres, care includ echipamente, coafuri, efecte KO și multe altele.

Karthik Bala, CEO Velan Studios, este foarte încrezător în jocul dezvoltat de studioul său:

Knockout City se distinge de orice alt joc multiplayer de echipă cunoscut până acum. Experiența plină de acțiune le oferă jucătorilor oportunitatea de a-și etala mișcările și abilitățile și de a colabora cu Crew-ul lor pentru a-și dezvolta și rafina propriul stil. Echipa a depus eforturi incredibile pentru a oferi o notă nouă, distractivă și competitivă jocului și suntem nerăbdători să vedem cum vor reuși jucătorii să își perfecționeze tehnicile de dodgebrawl. Trialul gratuit, de nouă zile, este un mod extraordinar prin care jucătorii și prietenii acestora pot experimenta jocul pe ce platformă doresc și pot începe să își exerseze abilitățile, urmărind totodată nume mari din industrie care concurează în Knockout City.

Pentru a sărbători lansarea jocului, va fi organizat un eveniment Block Party ce va dura până pe 30 mai 2021, la ora 15:00, și care va include o serie de evenimente, precum stream-uri ale jocului, meciuri între echipe, detalii oferite de dezvoltatorii jocului și multe altele:

  • 24 mai: Are loc evenimentul Knockout City Discord, în cadrul căruia jucătorii pot juca Knockout City alături de echipa de dezvoltatori și pot discuta cu aceștia diferite aspecte legate de joc.
  • 25 mai: Season 1 Kickoff – o nouă hartă, Jukebox Junction, va fi dezvăluită alături de opt noi liste de redare/playlist-uri, campionate, contracte de sezon sau săptămânale.
  • 26 mai: Prima rundă de Dodge the Devs, în care jucătorii își încearcă norocul împotriva dezvoltatorilor pentru a câștiga premii speciale.
  • 27 mai: A doua rundă de Dodge the Devs!
  • 28 mai: Prima zi a Turneului Comunității, în cadrul căruia 64 de echipe din America de Nord și 64 de echipe din Europa vor concura pentru a fi încoronați ca învingători.
  • 29 mai: A doua zi a Turneului Comunității, în cadrul căreia primele 8 echipe din cele două regiuni vor continua competiția pentru un premiu de 10.000 de dolari, respectiv 5.000 de euro.
  • 30 mai: Finalul Block Party, la ora 15:00.

Jucătorii care aleg să achiziționeze jocul Knockout City la prețul recomandat de 19,99 de dolari în timpul Block Party vor avea acces la premii pe care le pot folosi imediat, incluzând accesorii, coafuri, ochelari, postură de intro, efecte KO, siglă și 500 Holobux. Abonații EA Play vor avea acces nelimitat la jocul integral, iar, pe lângă premiile menționate, vor primi și un premiu exclusiv, echipamentul Epic Ready Up. Abonații serviciilor Xbox Game Pass Ultimate și Xbox Game Pass pentru PC vor avea de asemenea acces la jocul complet și la conținut dedicat membrilor, prin intermediul EA Play.

Dacă își doresc un pachet mai complex, fanii pot achiziționa Ediția Deluxe în timpul evenimentului, având astfel acces la jocul de bază, toate premiile menționate, toate elementele cosmetice Deluxe și 1000 de Holobux, la prețul recomandat de 29,99 de dolari.

Distracția nu se oprește odată cu lansarea – Knockout City va dispune de conținut nou în fiecare sezon, disponibil gratuit. Sezonul 1 al jocului Knockout City începe pe 25 mai, provocând jucătorii să deblocheze premii în Crew Contracts complexe și să colaboreze pentru a crește punctajul în Crew’s Street Rank, având astfel acces la elemente cosmetice rare, în timp ce se încaieră pe noi playlist-uri, precum Ball Up Brawl, disponibile din prima săptămână. Jucătorii vor avea parte de distracție constantă, descoperind o nouă hartă în JukeBox Junction sau prin introducerea Campionatului League Play, care va putea fi deblocat pe măsură ce aceștia evoluează în modurile de joc Contracts și Street Play. Conținutul suplimentar post-lansare include hărți noi, moduri de joc, mingi și evenimente limitate, pentru a-i ține pe jucători mereu antrenați.

Knockout City este cel mai nou joc lansat sub egida EA Originals, fiind disponibil, la prețul recomandat de 19,99 de dolari, pe PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch și PC prin Origin, Steam, Epic Games Store, dar și PlayStation 5 sau Xbox Series X|S, precum și pentru membrii EA Play și Xbox Game Pass Ultimate.

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News