EA Sports a lansat coloana sonoră a jocului EA SPORTS FC 24. Poate fi ascultată gratuit

Autor: Cosmin Aionita | 21.09.2023
EA Sports a lansat coloana sonoră a jocului EA SPORTS FC 24. Poate fi ascultată gratuit
Foto: Electronic Arts

Electronic Arts a dezvăluit coloana sonoră oficială a jocului EA SPORTS FC 24. Soundtrack-ul prezintă melodiile multor artiști internaționali, atât deja îndrăgiți de public, cât și aflați în plină ascensiune, care îi vor inspira pe jucători în EA SPORTS FC 24.

Cu peste 100 de artiști din întreaga lume, cu un mix de genuri fără precedent, lista cuprinzătoare de piese include o varietate de artiști de succes, de la Major Lazer la The Blessed Madonna și The Rolling Stones. Printre alte nume bine-cunoscute se numără Stormzy, multiplu câștigător al premiilor BET, MOBO, MTV Europe și Q Award, megastarul premiat multiplu cu platină Jack Harlow, Baby Keem, câștigător al premiului Grammy, alături de Kendrick Lamar, de 17 ori câștigător al premiului Grammy, și de Karol G. De asemenea, coloana sonoră îi aduce împreună pe rapperul Ninho ft. Central Cee, câștigător a 2 premii Ivor Novello, precum și artiști nou-lansați, printre care senzația pop indiană King, trupa indie rock The Last Dinner Party, Obongjayar și rapperul momentului KayCyy plus piese nelansate încă ale producătorului Barry Can’t Swim ft. Surya Sen, Michaël Brun și mulți alții.

Fiecare piesă și fiecare artist se aliniază obiectivelor EA SPORTS FC de a crea un peisaj sonor reprezentativ la nivel internațional, care să definească impactul global al fotbalului și influențele muzicale. Așa cum puterea stilurilor unice de fotbal, precum fotbalul total și flerul brazilian, transcende continentele, la fel este și în cazul Afrobeats, Reggaeton și Grime.

EA SPORTS FC 24 aduce o coloană sonoră care are la bază inovația și autenticitatea ca niciodată până acum. Am conceput o experiență pentru jucători care celebrează diversitatea și descoperirea prin intermediul unor melodii și artiști noi care sfidează genurile, elimină barierele, creează cultura fotbalului și alimentează pasiunea pentru joc. Este următorul capitol al jocului de renume mondial, cel mai sincronizat la muzică de până acum.

– Steve Schnur, Worldwide Executive și President of Music pentru Electronic Arts

Coloana sonoră completă a jocului EA SPORTS FC 24 este acum disponibilă pe Spotify și pe alte platforme de streaming.

EA SPORTS FC 24 va fi disponibil începând cu data de 29 septembrie 2023, cu acces prioritar prin intermediul Ultimate Edition, de pe 22 septembrie 2023. Precomenzile sunt disponibile pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC și Nintendo Switch.

coloana sonoră EA SPORTS FC 24
Foto: EA Sports

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News