EA Sports a lansat coloana sonoră oficială a jocului FIFA 23

Autor: Cosmin Aionita | 23.09.2022
EA Sports a lansat coloana sonoră oficială a jocului FIFA 23
Foto: EA Sports

Electronic Arts a lansat coloana sonoră oficială a jocului FIFA 23, dezvăluind melodiile care îi vor acompania pe jucători în cadrul a ceea ce producătorii numesc „cea mai captivantă experiență FIFA de până acum”.

Cu peste 100 de melodii de la o pleiadă de artiști, noul soundtrack FIFA 23 aduce împreună voci și genuri muzicale din întreaga lume, precum Bad Bunny, Jack Harlow și Yeah Yeah Yeahs, dar și artiști la început de drum, precum Baby Tate, Ibeyi, și Pheelz, varianta extinsă a coloanei sonore reușind să surprindă natura autentică a fotbalului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EA SPORTS FIFA (@easportsfifa)

Raphaella Lima, Global Music Marketing Director al EA, spune:

Coloana sonoră din acest an redă pasiunea pe care o lume întreagă o are pentru acest joc, incluzând melodii din fiecare colț al globului. Ne-am dorit să punem accent, prin intermediul muzicii, pe comunitatea globală de fani ai fotbalului și suntem încântați că i-am avut alături pe acești artiști minunați care au interpretat melodiile și imnurile celei mai extinse versiuni FIFA de până acum.

Fanii își pot susține artiștii preferați prin echipamentele exclusive FIFA Ultimate Team, concepute de artiști precum Jack Harlow, ROSALÍA, Pheelz, Central Cee și mulți alții. Echipamentele personalizate sunt concepute încât să redea personalitatea fiecărui artist și vor putea fi deblocate printr-o serie de obiective disponibile începând cu 27 septembrie.

Muzica îi introduce pe jucători în universul FIFA 23 cu 57 de melodii ce aparțin artiștilor lor preferați, precum FKA Twigs, Flume, MILKBLOOD, Phoenix, Sampa The Great, ODESZA și mulți alții. Playlist-ul include o varietate largă de melodii, de la cântăreța de muzică pop din Angola PONGO, până la artiști britanici de hip hop, precum Gorillaz și mulți alții.

Mai mult, coloana sonoră Volta Football din acest an captează energia autentică și îndrăzneață a fotbalului stradal prin melodii ale Nas, Denzel Curry, Quevedo, Remi Wolf și alți artiști. Mix-ul meticulos îngrijit între hip hop, alternative, electronic, dance și pop este creat special pentru a transpune jucătorii în universul fotbalului stradal.

Coloana sonoră FIFA 23 este disponibilă pe Spotify.

FIFA 23 este dezvoltat de EA România și EA Vancouver și va fi disponibil nivel global începând cu 30 septembrie 2022 pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC, Stadia, PlayStation 4 și Xbox One.

coloana sonoră FIFA 23
Foto: EA Sports

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News