EA Sports aduce un omagiu lui Gianluca Vialli. Cine vor fi ceilalți “Heroes” din EA Sports FC 24

Autor: Cosmin Aionita | 26.07.2023
EA Sports aduce un omagiu lui Gianluca Vialli. Cine vor fi ceilalți “Heroes” din EA Sports FC 24
Foto: EA Sports

EA Sports îl omagiază pe Gianluca Vialli, celebrul fotbalist și antrenor italian care a decedat la începutul acestui an, anunțând că acesta va fi imortalizat în cadrul jocului EA Sports FC 24 drept FC 24 Hero.

Sportivitatea, determinarea, curajul, optimismul și reziliența sunt numai câteva dintre numeroasele calități pentru care Gianluca Vialli era îndrăgit. În acord cu familia lui Vialli, EA SPORTS FC va celebra parcursul său printr-o serie de inițiative organizate în colaborare cu fostul său club, Juventus FC. În parteneriat cu Marvel Entertainment, Vialli a fost ilustrat și printr-un design inspirat de super eroii Marvel, fiind imortalizat ca legendă a jocului și drept model de urmat.

Vialli a fost un etalon în ceea ce privește caracterul, dar și calitatea, un atacant care i-a bucurat pe toți cei care au avut norocul de a-l vedea jucând. Farmecul său caracteristic și palmaresul său de trofee au fost la fel de memorabile – La Leggenda a cucerit Liga Campionilor UEFA alături de Juventus cu zâmbetul pe buze, câștigând inimile tuturor torinezilor și ale tuturor celor care i-au urmărit triumful. Un marcator care a stabilit recorduri de goluri, un reprezentant de seamă al Italiei pe scena internațională și un lider carismatic, Vialli a fost cu adevărat un Erou pe care îl urmăreai cu plăcere.

În plus, pe lângă includerea sa în joc, EA Sports va demara în această toamnă în onoarea lui Gianluca Vialli un proiect dedicat fotbalului amator prin intermediul programului EA SPORTS FC FUTURES, un plan de investiții cu însemnătate pentru fotbalul amator de la nivel global, cu scopul de a dezvolta jocul pentru toți.

EA SPORTS FC Heroes

De asemenea, Electronic Arts a anunțat primii EA SPORTS FC Heroes: Alex Scott (England WSL), Carlos Tévez (Premier League), Wesley Sneijder (Serie A), Gianluca Vialli (Serie A) și Bixente Lizarazu (Bundesliga).

Mai multe detalii despre EA SPORTS FC Hereos sunt disponibile aici.

EA SPORTS FC 24 va fi disponibil pe 29 septembrie 2023, cu acces prioritar pentru posesorii variantei Ultimate Edition începând cu 22 septembrie 2023. Precomenzile sunt acum disponibile pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC și Nintendo Switch.

Vialli EA Sports FC
Foto: EA Sports

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News