EA SPORTS F1 23: Charles Leclerc îi provoacă pe jucători să-i depășească recordul

Autor: Cosmin Aionita | 06.09.2023
EA SPORTS F1 23: Charles Leclerc îi provoacă pe jucători să-i depășească recordul
Foto: EA Sports

Electronic Arts a anunțat disponibilitatea unui nou “Pro Challenge” pentru F1 23, iar acesta le oferă fanilor posibilitatea de a se întrece cu renumitul pilot de Formula 1 Charles Leclerc în cadrul FORMULA 1 PIRELLI GRAN PREMIO D’ITALIA 2023.

Astfel, până pe 11 septembrie, participanții pot intra în “F1 World” și își pot testa abilitățile împotriva celui mai rapid timp virtual de 1:20:151 al lui Charles Leclerc. Jucătorii care depășesc timpul lui Leclerc vor primi casca exclusivă pe care acesta a purtat-o in timpul cursei de la Monza. Acesta este al doilea “Pro Challenge” introdus recent, permițând fanilor să experimenteze emoția de a concura direct împotriva piloților lor favoriți. În clipul de mai jos puteți descoperi sfaturile oferite de Charles Leclerc pentru cei care vor să concureze împotriva lui.

Pe lângă această provocare, Scuderia Ferrari a anunțat recent o grafică specială a monopostului pentru cursa de casă de la Monza, alături de căști și combinezoane de curse dedicate, pentru a celebra pasiunea companiei pentru curse și victoria istorică din cursa de 24 de ore de la Le Mans. Până pe 16 septembrie, jucătorii F1 23 pot experimenta aceste design-uri speciale, ce înlocuiesc temporar grafica clasică Ferrari în modurile Career, Time Trial și Grand Prix.

F1 23 este jocul oficial al FIA Formula One World Championship, fiind disponibil pe PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One și PC (prin intermediul EA App, Epic Games Store și Steam).

F1 23 Charles Leclerc
Foto: EA Sports

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News