EA SPORTS F1 23: peste 73 de milioane de curse și 1 miliard de tururi parcurse

Autor: Cosmin Aionita | 07.12.2023
EA SPORTS F1 23: peste 73 de milioane de curse și 1 miliard de tururi parcurse
Foto: EA Sports

Electronic Arts marchează finalul sezonului Formula 1 2023 și face o retrospectivă a anului pe circuitele din jocul F1 23. EA Sports a analizat datele din F1 23, dezvăluind echipele, piloții, circuitele și obiectele populare printre fanii jocului oficial al FIA Formula One World Championship. Astfel, jucătorii de F1 23 au avut un an plin, completând 73 de milioane de curse, 1 miliard de tururi și concurând roată la roată pe 5,25 miliarde de kilometri.

Max Verstappen, triplu campion mondial și ambasador EA Sports, este cel mai selectat pilot, urmat de Lewis Hamilton, de șapte ori campion mondial, și de Charles Leclerc, ambasador F1 23. În concordanță, Red Bull a fost cea mai populară echipă de pe grilă în rândul jucătorilor, cu Mercedes și Scuderia Ferrari pe locurile doi și trei.

Datele din joc au arătat că Bahrain, Melbourne și Austria sunt locațiile preferate pentru curse, jucătorii optând mai mult pentru circuitele tradiționale, apoi pentru cele stradale. Peste 4,5 milioane de steaguri roșii au fost declanșate, ceea ce a făcut cursele mai interesante și mai strategice pentru jucători, iar, la Pro Challenges, fanii au încercat să bată timpii pe tur stabiliți de piloții actuali de F1, existând aproape 900 de mii de încercări.

Performanța excepțională a lui Max Verstappen și dominația Red Bull pe circuit au marcat sezonul din acest an. Este foarte interesant să vedem cum acest lucru a fost reflectat și în jocul nostru prin alegerile jucătorilor. Este extrem de îmbucurător să vedem nivelul intens de implicare globală în F1 23 și cât de bine au fost primite noile caracteristici, precum steagurile roșii și Pro Challenges. Așteptăm cu nerăbdare un alt an de competiție de mare viteză și ocazia să oferim experiențe și mai captivante pentru jucătorii noștri dedicați din întreaga lume.

– Lee Mather, Senior Creative Director pentru Codemasters

F1 23 este disponibil pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One și PC, prin intermediul EA App, Epic Games Store și Steam.

EA SPORTS F1 23
Foto: EA Sports

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News