EA SPORTS FC 24 continuă celebrarea celor 15 ani de Ultimate Team

Autor: Cosmin Aionita | 27.03.2024
EA SPORTS FC 24 continuă celebrarea celor 15 ani de Ultimate Team
Foto: EA Sports

Săptămâna trecută, Electronic Arts a dat startul unei sărbători în EA SPORTS FC 24, cu ocazia aniversării de 15 ani a modului de joc Ultimate Team.

Cu ocazia intrării în cea de-a doua săptămână de sărbătoare, fanilor FC li s-au pregătit noi actualizări și experiențe de joc: noi dribling-uri pe care fotbaliștii le pot executa (5-Star Skill Moves), actualizări pentru folosirea piciorului nedominant (5-Star Weak Foot), introducerea de fotbaliști oponenți din categoria ICON, provocări de tipul Squad Building Challenge (SBC), precum și noi scenarii pentru modurile de joc Objectives și Evolutions.

Anul 2024 marchează, de asemenea, prima aniversare a modului de joc Ultimate Team după introducerea echipelor feminine în EA SPORTS FC 24. Astfel, Ultimate Team a primit cel mai mare număr de fotbaliste și fotbaliști de top adăugați vreodată într-un singur an.

Nu în ultimul rând, a fost lansată și cea de-a doua echipă aniversară pentru modul Ultimate Team, ai cărei componenți se regăsesc în imaginea de mai jos.

EA SPORTS FC 24 Ultimate Team
Foto: EA Sports

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News