EA SPORTS FC 24 va include trofeul Balonul de Aur

Autor: Cosmin Aionita | 01.08.2023
EA SPORTS FC 24 va include trofeul Balonul de Aur
Foto: EA Sports

EA Sports anunță că va aduce Balonul de Aur în EA SPORTS FC 24. Jucătorii vor putea primi faimosul trofeu în EA SPORTS FC 24 Player Career.

Fiecare jucător visează să câștige Balonul de Aur. Începând cu 1956, în fiecare an, France Football acordă Balonul de Aur celor mai buni jucători de fotbal masculin și feminin.

Trofeul emblematic va fi inclus în modurile de Carieră din EA SPORTS FC 24 prin intermediul unui parteneriat cu Amaury Media, consolidând astfel angajamentul EA Sports de a reproduce sportul-rege într-un mod cât mai autentic.

Considerat cel mai prestigios și valoros premiu individual din fotbal, trofeul emblematic a fost expus la Amsterdam în cadrul evenimentului EA SPORTS FC Livestream din 13 iulie, la care au participat și foști câștigători ai premiului, precum Luis Figo și Ronaldinho.

Noile funcționalități ale modurilor Player și Manager Career din EA SPORTS FC 24 le vor permite jucătorilor să aibă un control mai mare asupra parcursului lor în fotbal. Performanța unui sezon individual incredibil în modul Player Career va activa noua animație Balonul de Aur.

Suntem încântați să aducem prestigiosul Balon de Aur în EA SPORTS FC. Includerea acestor trofee iconice în joc accentuează eforturile depuse pentru a le oferi jucătorilor cele mai autentice experiențe de fotbal.

– David Jackson, VP Brand, EA SPORTS FC

A fost o plăcere să colaborăm cu echipele de marketing ale EA. Suntem mândri de acest nou parteneriat pentru Balonul de Aur și sperăm că va contribui la succesul EA SPORTS FC.

– Kevin Benharrats, CEO pentru Amaury Media

EA SPORTS FC 24 va fi disponibil începând cu 29 septembrie 2023, cu acces prioritar prin intermediul Ultimate Edition pe 22 septembrie 2023. Pre-comenzile sunt acum disponibile pentru EA SPORTS FC 24, jocul urmând să fie disponibil pe PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC și Nintendo Switch.

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News