EA SPORTS FC continuă susținerea fotbalului la nivel de copii și juniori

Autor: Cosmin Aionita | 16.04.2024
EA SPORTS FC continuă susținerea fotbalului la nivel de copii și juniori
Foto: EA Sports. Lansarea din Malaga.

EA Sports, în colaborare cu LaLiga, duc inițiativa FC FUTURES în patru noi orașe din toate colțurile lumii, ca parte a misiunii acestora de a investi sume semnificative în fotbalul la nivel de copii și junior: prin noi produse inovatoare, investiții în comunitate și inițiative ale partenerilor din fundațiile de fotbal.

EA SPORTS FC și LaLiga au un scop comun – acela de a crește fotbalul de la elementele sale fundamentale. Renovările terenurilor de fotbal pentru comunitățile din Malaga (Spania), Singapore, Cape Town (Africa de Sud) și Jalisco (Mexic), care au avut loc luna trecută, reprezintă un alt exemplu care demonstrează dăruirea acestora în a încuraja o mai mare participare a copiilor, indiferent de zona geografică sau de situația socio-economică a acestora.

După lansarea terenului “Francisco De Laguna” din Madrid de anul trecut, EA Sports și LaLiga au continuat să lucreze împreună cu autoritățile locale din întreaga lume pentru a crea spații sociale sigure pentru tinerii care își doresc să devină fotbaliști și care vor să își dezvolte abilitățile de joc.

EA SPORTS FC
Foto: EA Sports. Lansarea din Cape Town.

Terenurile au fost dezvăluite comunităților prin evenimente de lansare dedicate, organizate de către instituțiile locale oficiale, LaLiga și reprezentații EA Sports. Peste 100 de copii au fost prezenți la aceste patru evenimente și au primit ore de antrenament speciale cu ambasadorii LaLiga: Fernando Morientes, Gaizka Mendieta, Miguel Torres și Nassief Morris. Aproximativ 65.000 de locuitori din aceste patru zone au beneficiat de pe urma acestor renovări, de când au fost deschise terenurile luna trecută.

Proiectul a inclus o colaborare strânsă cu artiști locali din fiecare oraș: Play in Colors în Malaga, Tobyato în Singapore, Karabo Poppy în Cape Town și Trasheer în Jalisco. Fiecare teren a fost transformat și readus la viață prin design-uri unice și simboluri reprezentative pentru fiecare cultură locală.

Prin FC FUTURES, EA Sports investește în viitorul fotbalului. Un viitor care presupune să le oferim tinerilor instrumentele de care aceștia au nevoie pentru a avea un impact pozitiv asupra fotbalului și pentru a-și îndeplini visele. Ne dorim să inspirăm lumea să iubească fotbalul, iar misiunea noastră este cea de a face sportul cât mai accesibil.

– James Salmon, Senior Director Marketing la EA SPORTS FC

EA SPORTS FC
Foto: EA Sports. Lansarea din Jalisco.

Suntem încrezători că FC FUTURES LIGA va aduce o mare bucurie acestor comunități. Vrem să încurajăm copiii care trăiesc în aceste zone să continue să joace fotbal, oferindu-le mijoacele și spațiul prin care să se poată bucura de joc și să fie legați în continuare de valorile acestui sport, pe care noi, cei de la EA SPORTS și LALIGA, le împărtășim.

– Jorge de la Vega, Director executiv LaLiga

Pe lângă renovarea acestor terenuri, EA SPORTS FC FUTURES se concentrează și pe alte aspecte importante, precum accesul la educație prin intermediul burselor școlare, pregătirea antrenorilor voluntari de fotbal la nivel de copii și juniori, dar și distribuirea echipamentelor prin intermediul ONG-urilor.

EA SPORTS FC 24, cel mai recent joc al seriei, este disponibil acum pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC, PlayStation 4, Xbox One și Nintendo Switch.

EA SPORTS FC
Foto: EA Sports. Lansarea din Singapore.

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News