EA SPORTS îl sărbătorește pe Erling Haaland, vedeta de pe coperta FC 24

Autor: Cosmin Aionita | 18.07.2023
EA SPORTS îl sărbătorește pe Erling Haaland, vedeta de pe coperta FC 24
Foto: EA Sports

Atacantul norvegian Erling Haaland de la Manchester City a primit onoarea de a fi vedeta de pe coperta EA SPORTS FC 24, primului titlu al acestei noi serii. Pentru a sărbători acest lucru, EA SPORTS a realizat o reclamă „turistică”, în care sunt prezentate repere și peisaje norvegiene celebre, transformate însă în așa-zise “Haa-landscapes”, întreaga țară devenind „Haa-land”.

De la fiordurile pitorești, luminile nordice dansante, maiestuoasa Pulpit Rock și până în frumosul arhipelag Henningsvær, Erling Haaland este prezentat drept o comoară națională unică a Norvegiei.

Drumul către copertă

Erling Haaland reprezintă viitorul fotbalului și se potrivește de minune pe coperta EA SPORTS FC 24, fotbalistul de 22 de ani având un succes uriaș în primul său sezon în Barclays Premier League, terminând în poziția de cel mai bun marcator al campionatului, cu 36 de goluri – un record al ligii.

Haaland a câștigat, de asemenea, trofeul Gheata de Aur, care se acordă celui mai bun marcator din întreaga Europă, bucurându-se de succes pe toate planurile fotbalistice, dobândind trei dintre cele mai râvnite trofee: Barclays Premier League, Emirates FA Cup și UEFA Champions League cu echipa Manchester City.

EA SPORTS FC 24 va fi disponibil pe 29 septembrie 2023, cu acces prioritar pentru posesorii variantei Ultimate Edition începând cu 22 septembrie 2023. Precomenzile sunt acum disponibile pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC și Nintendo Switch.

EA SPORTS FC 24
Foto: EA Sports

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News