EA Sports a dezvăluit NHL 22. Când va fi lansat jocul

Autor: Cosmin Aionita | 25.08.2021
EA Sports a dezvăluit NHL 22. Când va fi lansat jocul
Foto: Electronic Arts

Electronic Arts pregătește o nouă surpriză pentru fanii hocheiului din întreaga lume: noul NHL 22 – descris drept o experiență inovatoare de hochei destinată consolelor next-gen PlayStation 5 și Xbox Series X|S, cât și consolelor PlayStation 4 și Xbox One – va fi disponibil începând cu 15 octombrie 2021.

Primul titlu NHL dezvoltat cu ajutorul Frostbite

Jocul a fost dezvoltat cu ajutorul motorului grafic Frostbite și va dispune de jucători și arene cu detalii vizuale minuțioase, iar funcția Superstar X-Factors va aduce cele mai mari vedete ale ligii la un nivel de autenticitate complet nou. Superstarul Austin Matthews, vedeta celor de la Toronto Maple Leafs, revine pe coperta NHL după un sezon 2020-21 incredibil, în care a câștigat Trofeul Maurice “Rocket” Richard pentru cele mai multe goluri înscrise în sezon.

Auston Matthews, jucătorul celor de la Toronto Maple Leafs, a menționat:

Sunt încântat să colaborez din nou cu EA Sports și să revin pe gheață în arenele virtuale din NHL 22. Anul acesta, Superstar X-Factors rescrie standardele de competitivitate și strategie, iar fanii vor putea încerca lovitura mea specială „Shock And Wave” atunci când trimit pucul spre porțile adverse.

NHL 22
Foto: Electronic Arts

Motorul grafic Frostbite este folosit pentru prima oară în cadrul francizei EA SPORTS NHL, NHL 22 devenind astfel cel mai avansat joc în materie de grafică și gameplay din istoria seriei. Jucătorii sunt aduși la viață prin intermediul recreărilor autentice, cu animații detaliate ale echipamentelor și ale micro-detaliilor. Pe lângă aceste noutăți, jucătorii virtuali beneficiază de o orientare îmbunătățită în spațiu, putând urmări și reacționa mai bine la acțiunea din jurul lor. De asemenea, detaliile îmbunătățite ale hocheiștilor și fidelitatea vizuală sunt completate de gameplay-ul proriu-zis.

Clement Kwong, producer în cadrul EA Vancouver, spune:

Pentru că am avut posibilitatea să dezvoltăm NHL 22 cu ajutorul motorului Frostbite, am putut să avansăm această serie către o nouă generație. Actualizările la nivel vizual sunt cu adevărat impresionante, însă Frostbite ne oferă și posibilitatea de a introduce cât mai mult realism în joc, un aspect vizibil de la prima accesare a jocului.

X-Factor pentru superstaruri

În NHL 22, superstarurile vor reflecta cu fidelitate personalitățile din viața reală prin intermediul Superstar X-Factors, un sistem revoluționar care permite activarea unor abilități unice ale celor mai buni jucători profesioniști de hochei, inspirate de calitățile reale ale acestora. Superstar X-Factors introduce două elemente-cheie care aduc competitivitatea la un nivel de elită: Zone Abilities și Superstar Abilities. Zone Abilities permite îmbunătățiri uluitoare pentru cei mai buni jucători, în timp ce Superstar Abilities reprezintă abilități de eșalon superior pentru atleții aflați la cel mai avansat nivel.

Jucători precum Leon Draisaitl, atacantul celor de la Edmonton Oilers, a cărui abilitate „Tape to Tape” reflectă stilul său consacrat de pase, sau portarul Andrei Vailevskiy, de la Tampa Bay Lightning, a cărui abilitate X-Factor „Contortionist” reflectă modul său de apărare, vor avea un impact considerabil asupra gameplay-ului din NHL 22. SuperStar X-Factors deschide noi orizonturi nu doar în materie de gameplay, ci și ale modurilor de joc Franchise, Be a Pro, Hockey Ultimate Team și World of CHEL.

NHL 22
Foto: Electronic Arts

Hocheiul reunește o comunitate diversă de fani uniți de pasiunea lor pentru acest sport, NHL 22 adoptând această cultură prin intermediul mai multor funcționalități noi incluse în modurile de joc, dar și prin planul generos de servicii live, post-lansare. În următoarele săptămâni vor fi comunicate mai multe informații despre World of CHEL, Hockey Ultimate Team, Be a Pro și Franchise dar și despre alte funcționalități mult așteptate de comunitatea NHL.

Fanii care precomandă NHL 22 vor beneficia de conținut suplimentar în cadrul jocului. Ediția EA SPORTS NHL 22 X-Factor include versiuni ale jocului pentru PlayStation 4 și PlayStation 5 sau Xbox One și Xbox Series X|S, acces prioritar cu trei zile înainte de lansare, și până la 10 pachete HUT Diamond Player Choice, un pachet HUT X-Factor Player Choice, un pachet HUT X-Factor Power-Up Starter Pack, cât și până la patru pachete HUT X-Factor Power-Up, cinci deblocări World of CHEL X-Factor Zone Ability, cinci Unlocked Hockey Bags, două Be A Pro X-Factor Slot Unlocks, XP Boost și bonusuri Trait Points.

NHL 22 va fi disponibil începând cu 15 octombrie 2021 pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 și Xbox One.

NHL 22
Foto: Electronic Arts

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News