EA Sports PGA Tour va fi gazda exclusivă a tuturor celor patru campionate majore de golf

Autor: Cosmin Aionita | 19.05.2021
EA Sports PGA Tour va fi gazda exclusivă a tuturor celor patru campionate majore de golf
Foto: Electronic Arts

Campionatul PGA 2021 va debuta săptămâna aceasta la The Ocean Course din Kiawah Island Golf Resort, iar Electronic Arts și PGA of America au împărtășit detalii despre parteneriatul lor pentru a include Campionatului PGA în jocul EA Sports PGA Tour.

Noul joc de golf, ce urmează să fie lansat în primăvara anului 2022, va fi gazda exclusivă a tuturor celor patru campionate majore de golf: Turneul Masters, Campionatul PGA, Campionatul U.S. Open și The Open Championship. Fanii golfului pot concura și în cadrul celor mai mari evenimente PGA Tour pe măsură ce se luptă să își construiască o carieră legendară.

EA Sports a realizat un parteneriat cu PGA of America pentru a le permite jucătorilor să experimenteze virtual Campionatul PGA, ce va fi disponibil numai în jocul EA Sports PGA Tour. Jucătorii vor putea să ridice istoricul Trofeu Wanamaker, să se delecteze cu Ceremonia Campionului, să joace folosind campionii PGA din trecut sau împotriva lor, dar și să concureze în ambiența virtuală spectaculoasă a terenului gazdă al Campionatului PGA 2021 de pe insula Kiawah și ale terenului gazdă din 2022, la Southern Hills Country Club.

Jim Richerson, președintele PGA, a declarat următoarele:

PGA America se angajează să crească interesul și participarea la jocul de golf și suntem încântați să colaborăm cu EA Sports pentru a sprijini misiunea de a ajunge la următoarea generație. Echipa EA Sports lucrează cu PGA pentru a reprezenta în mod autentic Campionatul PGA în joc și suntem încântați că jocul îi va pune în lumina reflectoarelor pe profesioniștii PGA, care sunt unii dintre cei mai importanți ambasadori ai acestui sport.

Organizația PGA of America este compusă dintr-un număr de aproape 28.000 de profesioniști PGA din întreaga țară, care lucrează la promovarea pasiunii pentru golf prin consiliere, antrenamente și multe altele. Astfel, jocul va include și tutoriale și provocări speciale, concepute în colaborare cu Departamentele de Educație și Dezvoltare a Jucătorilor PGA, care predau abilități valoroase nu numai în joc, ci și în lumea reală.

Brooks Koepka, dublu campion PGA, a adăugat:

Este mereu o plăcere să joci împotriva celor mai buni jucători ai Campionatului Major, ‘in the game’. Mă bucur că EA Sports va ilustra atât de multe tradiții pentru care Campionatul PGA este cel mai recunoscut, inclusiv evidențierea membrilor Echipei celor 20 de Profesioniști PGA.

EA Sports PGA Tour este dezvoltat în Orlando și Madrid de studioul EA Tiburon.

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News