EA SPORTS WRC oferă conținut gratuit, inclusiv noul Raliu al Europei Centrale

Autor: Cosmin Aionita | 13.12.2023
EA SPORTS WRC oferă conținut gratuit, inclusiv noul Raliu al Europei Centrale
Foto: EA Sports

Electronic Arts a lansat, sub formă de update, cel de-al doilea sezon de conținut suplimentar pentru EA SPORTS WRC, oferind astfel pasionaților de raliuri o experiență de joc îmbunătățită și noi provocări. Noul conținut include raliul inaugural Central European Rally, format din peste 32 km de asfalt rapid, solicitant și plin de adrenalină, pe durata a 12 etape. Actualizarea include, de asemenea, elemente Rally Pass și peste 60 de Moments noi.

Inspirată de runda oficială de raliu WRC, noua locație din Europa Centrală prezintă fanilor drumurile de mare viteză din Cehia, în această nouă etapă de asfalt. Aceasta va fi disponibilă gratuit pentru toți posesorii jocului, începând cu 14 decembrie, în toate modurile majore de joc, inclusiv în Carieră, cu diferite condiții meteo și sezoane climatice. Sfaturi și trucuri pentru a aborda noua locație, împreună cu lista completă a traseului, pot fi găsite pe site-ul EA SPORTS WRC.

Viziunea noastră este ca Europa Centrală să îi provoace pe jucători să depășească limitele controlului și să își asume riscuri calculate în timp ce se întrec prin sate mici, păduri și terenuri agricole deschise. Adăugarea Raliului Europei Centrale oferă o experiență de joc antrenantă, cu drumurile sale ample și întortocheate și cu circuitele rurale unice. Acesta este doar începutul unei serii de actualizări interesante pe care le avem planificate pentru EA SPORTS WRC și așteptăm cu nerăbdare să împărtășim mai multe în lunile următoare.

– Matthew Battison, Creative Director pentru Codemasters

Pe lângă numeroase îmbunătățiri ale jocului, începând cu 19 decembrie, această actualizare marchează începutul unui nou sezon Rally Pass, oferind jucătorilor șansa de a debloca până la 30 de elemente de personalizare disponibile pentru nivelul gratuit, dar și în VIP și EA Play. Peste 60 de Moments vor fi, de asemenea, lansate în Sezonul 2, oferindu-le fanilor posibilitatea de a retrăi istoria WRC și de a se confrunta cu provocări zilnice unice. Opt dintre aceste Moments vor fi exclusive pentru membrii EA Play.

EA SPORTS WRC, jocul oficial al Campionatului Mondial de Raliuri FIA, este disponibil pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC (prin EA App, Epic Games Store și Steam).

EA SPORTS WRC
Foto: EA Sports

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News