Electronic Arts a anunțat EA SPORTS FC, continuatorul spiritual al seriei FIFA

Autor: Cosmin Aionita | 07.04.2023
Electronic Arts a anunțat EA SPORTS FC, continuatorul spiritual al seriei FIFA
Foto: EA Sports

Electronic Arts a anunțat că branding-ul EA SPORTS FC, titlul seriei care va înlocui FIFA în portofoliul jocurilor sportive ale companiei, își va face debutul în peste 100 de meciuri globale de fotbal, începând chiar din acest sfârșit de săptămână.

Compania a dezvăluit primele imagini cu viitorul fotbalului interactiv, introducând noua viziune de brand, identitate și logo EA SPORTS FC. FC va deveni platforma EA SPORTS unde vor fi create, inovate și dezvoltate noi experiențe de fotbal, conectând totodată milioane de fani prin intermediul consolelor, dispozitivelor mobile, online sau al produselor eSports.

EA SPORTS FC
Foto: EA Sports

În următoarele zile, brand-ul EA SPORTS FC își va face debutul în peste 100 de meciuri ale celor mai mari ligi din lume. Fanii fotbalului vor vedea pentru prima dată noua identitate de brand în acțiune, prin intermediul partenerilor EA SPORTS din Premier League, LaLiga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1, WSL, NWSL, CONMEBOL și mulți alții. Voci din întreaga lume a fotbalului global se alătură EA SPORTS pentru a da startul unei noi ere a jocului, sute de ligi, branduri și atleți distribuind astăzi logo-ul EA SPORTS FC pe platformele lor.

De altfel, și echipele din SuperLiga României (ex-Liga 1) s-au alăturat acestei inițiative, confirmând faptul că întrecerea noastră internă își va face apariția în EA SPORTS FC.

Acum începe povestea EA SPORTS FC. Avem la bază 30 de ani de leadership, în care am creat experiențe ce au adus laolaltă comunitatea globală a fotbalului și vom continua să punem fanii pe primul loc și în viitor. EA SPORTS FC va fi un simbol al sportului, un simbol al inovației și al schimbării și suntem nerăbdători să le dezvăluim fanilor în luna iulie mai multe despre viitorul vizat.

– Nick Wlodyka, SVP & GM, EA SPORTS FC

Noul branding este inspirat direct de joc și de o formă dominantă în cultura fotbalului, care reprezintă sportul în multiple dimensiuni, mai exact triunghiul. De la pase la faze fixe, această formă este adânc înrădăcinată în ADN-ul experiențelor de fotbal EA SPORTS; de la unghiurile izometrice de la prima noastră experiență 8-bit la poligoanele triangulate din fiecare pixel ale celor mai recente jocuri, dar și simbolul emblematic al jucătorilor, care apare deasupra fiecărui atlet în fiecare meci. Mai multe detalii despre identitatea de brand și limbaj de design sunt disponibile aici.

EA Sports definește de 30 de ani fotbalul interactiv și a construit o comunitate globală de peste 150 de milioane de fani, pe diferite platforme – o comunitate pe care EA SPORTS FC va continua să o dezvolte alături de parteneri cu viziune comună, aceea de a contura un viitor al fotbalului în care fanii sunt pe primul loc. Bazat pe incluziune și inovație, fanii vor avea acces la peste 19.000 de jucători licențiați, 700 de echipe și 30 de ligi, iar cu sprijinul a peste 300 de parteneri globali din fotbal, experiența va fi extinsă și spre fotbalul feminin și echipe de amatori.

Fanii se pot înregistra pe easports.com/fc pentru a se alătura “Clubului” și pentru a se afla printre primii care află mai multe informații, înainte de actualizările programate pentru luna iulie a acestui an.

EA SPORTS FC
Foto: EA Sports

Sursa: Electronic Arts România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News