Electronic Arts a lansat EA SPORTS WRC. Jocul oficial al Campionatului Mondial de Raliuri FIA este disponibil acum

Autor: Cosmin Aionita | 06.11.2023
Electronic Arts a lansat EA SPORTS WRC. Jocul oficial al Campionatului Mondial de Raliuri FIA este disponibil acum
Foto: EA Sports

Electronic Arts a lansat EA SPORTS WRC, jocul oficial al Campionatului Mondial de Raliuri FIA, disponibil acum pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC (prin EA App, Epic Games Store și Steam). Cu 50 de echipaje din WRC, categoriile de suport WRC2 și FIA Junior WRC, precum și locații din Campionatul Mondial de Raliuri FIA 2023, EA SPORTS WRC își propune să ofere un realism de neegalat, etape mai lungi și un nou sistem de manevrare dinamică.

De astăzi, fanii curselor de simulare din întreaga lume pot experimenta toate emoțiile, dramatismul și imprevizibilitatea celui mai solicitant motorsport din lume. EA SPORTS WRC valorifică cei 25 de ani de experiență în dezvoltarea de raliuri și recreează în mod autentic intensitatea și entuziasmul raliurilor, acum cu puterea suplimentară a licenței oficiale WRC. Lucrând îndeaproape cu toți partenerii noștri din acest sport, ne-am asigurat că EA SPORTS WRC este cea mai bună experiență de simulare, iar jucătorii vor continua să revină pentru mai mult.

– Ross Gowing, Senior Creative Director pentru Codemasters

EA SPORTS WRC promite o experiență completă de raliu, cu caracteristici precum:

  • Puterea licenței oficiale WRC: Combinând expertiza studioului responsabil pentru DiRT Rally cu licența oficială WRC, EA SPORTS WRC sporește realismul prin cele 50 de echipaje din WRC, WRC2 și FIA Junior WRC recreate cu acuratețe. Autenticitatea se extinde și la locații, fiecare raliu din Campionatul Mondial de Raliuri FIA 2023 având diferite opțiuni de vreme, anotimp și oră din zi. Trecerea la Unreal Engine a permis studioului să creeze etape mai lungi, mai detaliate și mai precise, cu peste 600 km de asfalt, pietriș și zăpadă incluse în joc.
  • Sistemul complet nou de manevrabilitate dinamică și notițele de ritm: Jucătorii vor avea parte de cea mai realistă manevrabilitate de până acum, grație noului sistem de manevrabilitate dinamică. Pornind de la modelul DiRT Rally combinat cu feedback-ul de la piloții din lumea reală, Dynamic Handling oferă jucătorilor un control mai precis pentru a face față săriturilor palpitante, virajelor strânse, condițiilor meteo schimbătoare și degradării suprafeței. Începătorii pot ajusta setările pentru a-și perfecționa abilitățile înainte de a merge cu viteză maximă către unul dintre cele 13 locații oficiale din Campionatul Mondial de Raliuri FIA și cinci locuri inspirate din lumea reală (Raliul Europei Centrale va fi disponibil sub forma unei actualizări după lansare). Alături de inovațiile de manevrare, noile notițe cu privire la ritmul cursei, inclusiv comenzile simplificate pentru jucătorii începători, sistemul oferă un sentiment puternic de realism și astfel este sporită experiența de raliu atât pentru veterani, cât și pentru începătorii care abordează provocarea pentru prima dată.
  • Conectați-vă cu prietenii și retrăiți momentele istorice: Fanii raliului se vor simți și mai conectați datorită concurenței cross-platform, unde până la 32 de jucători se pot întrece pe platforma aleasă de ei, ca parte a unor lobby-uri private cu prietenii sau împotriva comunității globale EA SPORTS WRC. În plus, Cluburile revin prin EA Racenet, adăugând mai multă varietate modurilor în care jucătorii concurează. Modul Moments, care se actualizează zilnic, permite jucătorilor să abordeze scenarii din istoria WRC, trăind provocările cu care se confruntă echipele WRC la fiecare eveniment.
  • Construiește-ți mașina visurilor: Jucătorii care doresc o mașină de raliu care să se potrivească stilului lor de condus și preferințelor lor în ceea ce privește aspectul pot accesa modul Builder pentru a-și construi mașina de vis. Începeți pe linia de producție și selectați caroseria, piese mecanice și designul interior. Odată finalizată această etapă, puteți particulariza aspectul cu ajutorul design-urilor pentru mașini înainte de a o testa și de a o compara cu unul dintre cele 78 de vehicule disponibile din peste 60 de ani de istorie sportivă.

EA SPORTS WRC este disponibil la un preț echivalent cu 49,99 €, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC.

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News