F1 2021 primește Features Trailer și noi imagini din joc

Autor: Cosmin Aionita | 17.06.2021
F1 2021 primește Features Trailer și noi imagini din joc
Foto: Codemasters / Electronic Arts

Codemasters și Electronic Arts au lansat noul trailer Features pentru F1 2021, jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 FIA 2021. Oferindu-le jucătorilor un nou mod de joc bazat pe poveste, Braking Point, F1 2021 dispune de și mai multe opțiuni dinamice, reflectând astfel într-un mod cât mai autentic, sportul real.

Multiple moduri de joc

În modul My Team, clasamentul piloților este actualizat pe durata întregului sezon, pentru a recrea îndeaproape acțiunea de pe circuit, iar modul Real-Season Start le permite jucătorilor să aleagă orice cursă din calendarul competițional, chiar dacă respectiva cursă a avut deja loc.

Modul Braking Point le primite jucătorilor să urce în ierarhie, avansând de la Formula 2 la F1, alături de una dintre cele cinci echipe din Campionatul Mondial de Formula 1 2021. Jocul propune o suită de experiențe, atât pe circuit, cât și în afara acestuia, printr-un mix de acțiune de curse și scene dramatice, permițând formarea de prietenii și rivalități pe parcursul a peste trei sezoane. Jucătorii pot concura împotriva piloților de Formula 1 din acest sezon, făcându-se remarcați în rândul personajelor noi sau a celor care se întorc, precum antagonistul sezonului F1 din 2019: Devon Butler.

Opțiunea 2-player Career propune o nouă abordare a apreciatului mod de joc, care le va permite jucătorilor să colaboreze cu un singur constructor sau să concureze cu echipe rivale în sesiuni sincron. Pentru o experiență de joc mai relaxată, jucătorii au din nou la dispoziție funcția de 2-player split-screen, care permite întrecerile de pe aceeași canapea. Pe consolele de nouă generație, F1® 2021 va beneficia de o actualizare la nivel vizual, un nivel îmbunătățit al deteriorării caroseriei și a anvelopelor, dar și de timpi de încărcare mult mai rapizi.

Lee Mather, Franchise Game Director în cadrul Codemasters, a precizat:

F1 2021 este un tur de forță, care oferă o experiență aparte pentru fiecare tip de suporter al acestui sport. Trailer-ul Features oferă o perspectivă asupra tuturor inovațiilor introduse pentru jucători. Fie că vor să aibă parte de o poveste F1 în modul de joc Braking Point sau să concureze cu sau împotriva prietenilor lor, F1 2021 este, fără doar și poate, experiența supremă de curse, de ultimă generație.

Bonusuri pentru Deluxe Edition

Nu în ultimul rând, ediția Deluxe a F1 2021 include șapte piloți emblematici pentru modul My Team, precum Michael Schumacher, Ayrton Senna și Alain Prost. De asemenea, pachetul dispune de conținut personalizabil, 18.000 de PitCoins, pachetul de conținut Braking Point (item-uri in-game inspirate de personajele fictive ale noii experiențe narative) și acces exclusiv cu trei zile mai devreme. Și jucătorii care precomandă ediția Standard vor primi pachetul Braking Point și 5.000 de PitCoins.

F1 2021 urmează să fie lansat pe 16 iulie 2021, fiind distribuit de către EA Sports. Jocul va fi inițial disponibil pe Xbox Series X|S, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, dar și pe PC prin Steam.

F1 2021
Foto: Codemasters / Electronic Arts

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News