F1 22, disponibil gratuit în acest weekend

| 19.10.2022
F1 22, disponibil gratuit în acest weekend
Foto: EA Sports / Codemasters

Cu ocazia Marelui Premiu de Formula 1 al Statelor Unite ale Americii, Codemasters și Electronic Arts anunță că jocul F1 22 va fi disponibil în mod gratuit pe parcursul acestui sfârșit de săptămână. Mai mult, Daniel Ricciardo, popularul pilot McLaren, oferă fanilor un ghid de tip „How to” pentru parcurgerea circuitului de la Austin, cu ajutorul simulatorului. De asemenea, numeroase articole cosmetice inspirate de circuitul din SUA vor fi disponibile gratuit, iar jocul va fi disponibil la un preț promoțional în acest weekend pentru cei care doresc să îl achiziționeze.

Astfel, în intervalul 20-24 octombrie, jucătorii din întreaga lume vor avea șansa să joace F1 22 gratuit, cu ocazia cursei din acest weekend. Jocul va fi disponibil sub formă de free trial pentru PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S și PC (Steam). În cazul în care jucătorii achiziționează jocul, întreg progresul din perioada de trial va fi salvată.

Pentru a veni în ajutorul jucătorilor noi dar și al celor deja experimentați, înainte de cursa din weekend, studioul producător a realizat un parteneriat cu pilotul Daniel Ricciardo pentru a crea un ghid care include cele mai importante sfaturi ale sale, trucuri și secrete cu privire la abordarea circuitului din Austin în cel mai rapid mod posibil. Ricciardo dezvăluie, în stilul său carismatic și prin prisma propriei experiențe, detalii tehnice despre punctele de frânare, șicane dificile, depășiri sau zone DRS, explicând eforturile necesare pentru a cuceri pista.

Paul Jeal, Senior Director F1 Franchise în cadrul Codemasters, a adăugat:

Pentru că Circuitul The Americas se apropie, ne-am dorit să facem ceva special și să permitem cât mai multor jucători să experimenteze noua eră a Formulei 1. De-a lungul acestui weekend de free trial, oricine poate experimenta adrenalina Formula 1, pentru o durată limitată de timp, și nu am fi putut găsi un antrenor mai bun, care să ne prezinte circuitul, decât Daniel Ricciardo.

Conținutul gratuit inspirat de circuitul din SUA este disponibil acum și prin mail-ul in-game, ca parte a festivităților pentru weekendul de cursă. Până pe 7 noiembrie toți jucătorii care se conectează vor primi un design de monopost, cască, costum și mănuși cu model Stars & Stripes, pentru toți piloții configurați de jucători.

F2 2022
Foto: EA / Codemasters

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News