F1 22 primește conținut nou: sezonul F2 2022 și Mika Häkkinen, printre noutățile introduse

Autor: Cosmin Aionita | 11.10.2022
F1 22 primește conținut nou: sezonul F2 2022 și Mika Häkkinen, printre noutățile introduse
Foto: EA / Codemasters

Codemasters și Electronic Arts continuă să actualizeze conținutul din F1 22 cu o serie de noutăți, începând de astăzi, 11 octombrie. F2 intră în lumina reflectoarelor prin introducerea Campionatului Mondial FIA Formula 2 2022: jucătorii se vor alinia la linia de start în cele 14 curse ale sezonului, inclusiv cursele de F2 Sprint, concurând împotriva unor nume noi, precum Logan Sargeant, Jack Doohan și Felipe Drugovich – care a câștigat recent titlul de Campion.

Modul popular manager-owner al F1 22, My Team, va primi o actualizare surpriză pe 17 octombrie, Mika Häkkinen alăturându-se piloților legendari din joc. Numit și „Flying Finn”, pilotul a câștigat Campionatele Mondiale din 1998 și 1999, fiind unul dintre cei mai respectați concurenți ai generației sale. Jucătorii Ediției Champions pot reaprinde vechi rivalități concurând împotriva veteranilor secțiunii Icons, precum Michael Schumacher, pe care Häkkinen l-a considerat cel mai aprig rival al său.

F2 2022
Foto: EA / Codemasters

După Marele Premiu al Japoniei, design-ul special Future Mode al monoposturilor McLaren Racing, inspirat de peisajele futuriste și inovatoare din Singapore și Japonia, poate fi descărcat gratuit de către jucători pentru o perioadă limitată de timp. De asemenea, începând din decembrie, fanii vor putea descărca gratuit acest design pentru monoposturile lor.

Pentru a marca schimbarea de locație pe continentul american a sezonului F1, toți jucătorii vor primi gratuit materiale inspirate de cultura Statelor Unite ale Americii, prin intermediul unui mail in-game. Începând cu 17 octombrie, un design de monopost, o cască, un combinezon de curse și mănuși, toate inspirate de steagul SUA, vor fi disponibile alături de The Griddy, dansul specific celebrărilor de pe podium. Acest trend, care a dus ceremoniile din sport în SUA la un nivel cu totul nou, își face în sfârșit apariția în F1 22 pentru toți piloții creați de jucători. Mai multe articole de personalizare vor putea fi deblocate în cele 30 de niveluri gratuite și VIP ale Podium Pass Series 3, care se lansează, de asemenea, pe 12 octombrie.

F2 2022
Foto: EA / Codemasters

Paul Jeal, Senior Director al F1 Franchise în cadrul Codemasters, a declarat:

Am inclus atât de multe noutăți în cea mai recentă actualizare încât fiecare jucător poate regăsi ceva pe placul său. Fie că este vorba despre articole Podium Pass, dansuri de celebrare, o nouă legendă F1 sau întregul sezon F2 2022, jucătorii au foarte mult conținut nou, care le oferă motivul perfect pentru a reveni pe pistă.

F1 22 este disponibil acum în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One și PC (Steam și Origin).

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News