F1 22 va fi inclus în serviciul EA Play. Noul monopost Alfa Romeo C43 este acum disponibil în joc

Autor: Cosmin Aionita | 27.02.2023
F1 22 va fi inclus în serviciul EA Play. Noul monopost Alfa Romeo C43 este acum disponibil în joc
Foto: EA Sports

Săptămâna aceasta va debuta sezonul 2023 în Formula 1, Codemasters și Electronic Arts oferindu-le fanilor, în cadrul jocului F1 22, acces la noul monopost Alfa Romeo C43 (dezvoltat pentru acest sezon). Această premieră este disponibilă pentru toți jucătorii în modul Time Trial.

Grafica monopostului pe care Valtteri Bottas și Zhou Guanyu îl vor pilota în Campionatul de Formula 1 FIA 2023 îmbină culorile roșu și negru, fiind o evoluție a modelului anterior, care a ocupat locul 6 în clasamentul constructorilor în 2022 – cel mai bun rezultat al echipei din ultimul deceniu.

Testele din pre-sezon reprezintă un moment foarte așteptat din calendarul Formula 1 și prima oportunitate pentru ca fanii să vadă noile monoposturi pe circuit. Suntem bucuroși să luăm parte la restartul din 2023, oferind jucătorilor șansa de a fi printre primii care testează și concurează cu monopostul C43.

– John Merchant, F1 Global Brand Director în cadrul EA Sports

F1 22 C43
Foto: EA Sports

Fanii sunt totul pentru noi, iar faptul că le putem oferi șansa de a pilota noul monopost Alfa Romeo C43 înainte să-l vadă pe pistă e o premieră pentru jocurile video oficiale F1. Suntem mândri să fim printre primii care iau parte la o astfel de abordare inovatoare, însă asta nu e tot: mai avem multe lucruri plănuite pentru întreg sezonul și abia așteptăm să le dezvăluim.

– Alessandro Alunni Bravi, Managing Director Sauber Group și reprezentant Alfa Romeo F1 Team

Mai mult, jocul F1 22 va fi adăugat în oferta serviciului EA Play (The Play List) începând cu 2 martie 2023, jocul urmând să fie disponibil pentru membrii EA Play sau Xbox Game Pass de pe platformele PC (EA App și Steam), PlayStation și Xbox.

F1 22 C43
Foto: EA Sports

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News