F1 23: Noi challenge-uri în modul F1 World. Prima actualizare a coeficienților piloților este acum disponibilă

Autor: Cosmin Aionita | 26.07.2023
F1 23: Noi challenge-uri în modul F1 World. Prima actualizare a coeficienților piloților este acum disponibilă
Foto: EA Sports / Codemasters

Electronic Arts a anunțat noi actualizări și challenge-uri pentru EA SPORTS F1 23. F1 World, hub-ul din joc care le permite piloților să descopere mai multe moduri de a interacționa cu sportul pe care îl iubesc prin actualizări regulate de conținut, va introduce un nou ‘Pro Challenge’ la sfârșitul lunii august. Fanii vor putea concura împotriva ambasadorului EA SPORTS Max Verstappen într-o întrecere cu ghost-ul acestuia. De asemenea, au fost lansate primul F1 Replay, noua aplicație mobilă Racenet pentru Leagues, precum și coeficienții actualizați ai piloților, bazați pe performanțele lor din sezonul real, în încercarea de a îmbunătăți experiența jucătorilor și de a apropia jocul de sportul favorit.

Suntem foarte încântați să le oferim fanilor noi provocări în materie de curse, inclusiv posibilitatea de a-și testa abilitățile în timpul jocului prin curse împotriva ghost-urilor piloților din circuitul F1, începând cu actualul lider al campionatului. Noul nostru „Pro Challenge” va deveni o funcționalitate cheie în centrul ‘F1 World’, aducând piloților atât glorie, cât și accesorii exclusive.

– Lee Mather, Senior Creative Director pentru Codemasters

Primul F1 Replay se lansează astăzi, permițând jucătorilor F1 să retrăiască cursele anterioare din sezonul 2023, preluând controlul oricăruia dintre cei 20 de piloți într-o replică a acestor Grand Prix-uri. Începând cu FORMULA 1 GULF AIR BAHRAIN GRAND PRIX 2023, o nouă cursă din calendarul 2023 va fi adăugată în fiecare săptămână.

Pe parcursul lunii următoare, F1 World va găzdui o serie de scenarii create de studio care îi vor pune la încercare chiar și pe cei mai experimentați veterani. Acestea îi vor avea ca protagoniști pe unii dintre piloții preferați ai fanilor fani, precum George Russell, Fernando Alonso (31 iulie), Valtteri Bottas (8 august) și Oscar Piastri (22 august). F1 World va continua actualizările periodice ale jocului, jucătorii având șansa de a câștiga recompense exclusive cu tematica echipelor și de sezon, cum ar fi ediții speciale ale monoposturilor, căști de pilot, combinezoane și multe altele.

F1 23 a actualizat și “Leagues”, o funcționalitate complementară prin care jucătorii pot crea, se pot alătura, programa și gestiona campionate multiplayer personalizate folosind aplicația gratuită EA Racenet (disponibilă pe web sau pe mobil pentru iOS și Android). Platforma va avea acum curse de campionat „On-Demand”, oferind jucătorilor flexibilitatea de a concura fără a fi nevoie să programeze o dată și o oră specifice, AI-ul va fi reintrodus în grilă, permițând setări AI personalizate și nivele de dificultate în fiecare campionat. În viitorul apropiat, datele de telemetrie din aplicație vor fi îmbunătățite, permițând piloților să compare nu doar tururile rapide cu cele ale prietenilor și rivalilor, ci și cu cele ale piloților profesioniști.

Iar F1 World este doar unul dintre modurile de joc captivante disponibile în F1 23. Pe lângă faptul că pot concura pe fiecare circuit pentru sezonul 2023 cu toate echipele și piloții, jucătorii pot trăi drama Formula 1 în Braking Point 2 și pot scrie istorie prin intermediul modurilor single și multiplayer, inclusiv My Team.

Ținând pasul cu progresul campionatului și consolidând autenticitatea jocului, a fost lansată și o actualizare a coeficienților piloților, cu ajutorul experților F1 Anthony Davidson și Alex Jacques, pentru a reprezenta mai bine performanțele reale ale piloților, de la Marele Premiu din Monaco ;i până la cel de la Silverstone. Lista completă a ratingurilor actualizate ale șoferilor din joc și mai multe informații despre acest subiect pot fi găsite aici.

F1 23 este jocul oficial al FIA Formula One World Championship, fiind disponibil pe PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One și PC (prin intermediul EA App, Epic Games Store și Steam).

F1 23 F1 World
Foto: EA Sports / Codemasters

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News