F1 Manager 2022 – jocul oficial dedicat celor care vor să conducă destinele unei echipe de Formula 1

Autor: Cosmin Aionita | 10.03.2022
F1 Manager 2022 – jocul oficial dedicat celor care vor să conducă destinele unei echipe de Formula 1
Foto: Formula 1 / Frontier

Formula 1, împreună cu studioul Frontier (responsabil pentru titlurile din seria Jurassic World Evolution, Zoo Tycoon sau Planet Coaster) au anunțat F1 Manager 2022, un nou joc oficial dedicat iubitorilor de sporturi cu motor. De această dată însă, vom încerca să câștigăm cursele din afara circuitului, din postura manager-ului uneia dintre cele zece echipate implicate în campionatul de F1.

Jucătorii vor avea ca responsabilitate sarcinile de zi cu zi din viața unei echipe de Formula 1, vor putea stabili atât strategiile pe termen lung, cât și deciziile de moment ce pot face diferența în cursa către podium. Se vor dezvolta rivalități, vor fi semnate contracte de sponsorizare, va trebui să vă acomodați schimbărilor de regulament și, atunci când începe weekend-ul dedicat unui Grand Prix, să faceți tot posibilul pentru a obține victoria.

Veți putea intra în pielea managerilor fiecărei echipe din sezonul 2022 al Formulei 1: fie preluați o organizație de top și țintiți victoriile imediate, fie treceți la cârma unei formații cu posibilități mai reduse și încercați să o aduceți cât mai aproape de top. Doar prin îndeplinirea acestor obiective vă puteți menține scaunul: veți putea crește noi piloți de clasă mondială sau veți putea apela la departamentul de scouting pentru a recruta dintre piloții din campionatele de F1, F2 și F3.

F1 Manager 2022
Foto: Formula 1 / Frontier

Între curse, veți putea gestiona bunul mers al echipei din cadrul sediului central: veți monitoriza prestațiile piloților și echipei, veți avea grijă ca bugetul să fie cheltuit în mod adecvat și chiar veți putea recruta membrii din staff-urile echipelor rivale. Mai mult, veți avea control asupra dezvoltării și folosirii de noi echipamente, piese și dotări pentru mașini, vitale pentru a le transforma în vehicule competitive pe întregul parcurs al unui sezon de F1.

Nu în ultimul rând, deciziile luate de la boxe, precum modul în care echipa reacționează la feedback-ul oferit de piloți sau la ivirea unor evenimente neprevăzute (condiții meteorologice variabile, accidente, apariția safety car-ului), vor fi vitale pentru obținerea succesului. Iar toate acestea vor fi reprezentate vizual într-un mod asemănător transmisiilor TV.

F1 Manager 2022 va fi lansat în vara acestui an, urmând să fie disponibil pe PC (Steam și Epic Games Store), Xbox Series X|S, PlayStation 5, Xbox One și PlayStation 4.

F1 Manager 2022
Foto: Formula 1 / Frontier

Sursa: Steam, Frontier

Urmărește Go4Games.ro pe Google News