F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1

Autor: Cosmin Aionita | 13.03.2024
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Foto: Frontier Developments

Frontier Developments a anunțat F1 Manager 2024, versiunea de anul acesta a apreciatei serii de management a unei echipe de Formula 1. Acesta va sosi în vara acestui an, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC (Steam și Epic Games Store).

După cum era de așteptat, F1 Manager 2024 va oferi tot conținutul aferent sezonului actual din Formula 1: 24 de Grand Prix-uri, noile mașini, noi directori de echipă și formatul actualizat al curselor Sprint. Veți putea trece la cârma uneia dintre cele zece echipe oficiale din F1 sau vă veți putea crea propria echipa de la zero.

O premieră pentru serie, această opțiune vă va permite să personalizați fiecare element al noii echipe, de la design-ul mașinilor și până la sponsorii afișați pe monoposturi și pe costumele piloților. Vă veți putea recruta membrii echipei și șoferii și veți putea negocia direct cu sponsorii.

Un nou sistem de mentalitate va fi implementat pentru a menține mereu piloții și restul echipei motivați, alături de negocierea dinamică a contractelor acestora. Nici AI-ul echipelor rivale nu a fost neglijat, acestea având acum opțiunea de a tenta membrii propriei tale echipe să te părăsească în schimbul unui salariu mai tentant.

Producătorii promit că și reprezentarea grafică a curselor va fi îmbunătățită, noi camere dinamice urmând să fie implementate, pentru o simulare a transmisiei TV cât mai apropiată de cele reale.

F1 Manager 2024 va fi lansat în vara anului 2024, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC (via Steam și Epic Games Store).

Sursa: VGChartz, Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News