Faceți cunoștință cu legendele fotbalului masculin și feminin din EA SPORTS FC 24

Autor: Cosmin Aionita | 20.09.2023
Faceți cunoștință cu legendele fotbalului masculin și feminin din EA SPORTS FC 24
Foto: EA Sports

După dezvăluirea coeficienților fotbaliștilor din SuperLiga din România, a venit momentul să facem cunoștință cu legendele incluse în EA SPORTS FC 24.

Titlul râvnit de “legendă” stârnește dezbateri aprinse în fiecare an, dar anul acesta, ne va întâmpina o nouă generație de jucători care au marcat istoria fotbalului – inclusiv cinci legende care au revoluționat fotbalul feminin – în Ultimate Team. De la a-și conduce cluburile sau echipele naționale spre victorie și până a ridica tot mai mult standardele pentru generațiile următoare, aceste nume au strălucit în mod susținut de-a lungul carierei lor, ceea ce le-a făcut să devină legende în adevăratul sens al cuvântului.

Legendele din FC 24 sunt:

  • Mia Hamm (SUA): Prima. Aceasta e Mia Hamm într-un cuvânt. Prima câștigătoare a titlului de Cea mai bună jucătoare a anului, prima dublă campioană a Cupei Mondiale Feminine în 1999 și prima femeie inclusă în World Football Hall of Fame.
  • Zico (Brazilia): Cei mai mari reprezentanți ai fotbalului mondial au idolatrizat geniul creativ al lui Zico, care a inventat noi modalități de a aluneca pe lângă adversari și a stabilit recordul de goluri din lovituri libere la 101.
  • Bobby Charlton (Marea Britanie): Numit Cavaler de Regină, Bobby este unul dintre cei nouă jucători care au câștigat Cupa Mondială, Liga Campionilor UEFA și Balonul de Aur.
  • Camille Abily (FRA): Legendă a Franței și a lui Olympique Lyon, Abily a cucerit cinci titluri UEFA Women’s Champions League în ultimii opt ani ai carierei sale, marcând peste 15 goluri pe sezon de la jumătatea terenului și creând ocazie după ocazie pentru coechipierele sale de a transforma echipa într-una dintre cele mai dominante din istoria fotbalului.
  • Birgit Prinz (GER): Prinz a fost vârful fotbalului german timp de peste un deceniu, câștigând titlul de jucătoare germană a anului între 2001 și 2008, conducând în același timp Frankfurt către șase titluri în Frauen-Bundesliga și șase victorii în Cupa Germaniei în acei opt ani. Ea a fost recompensată cu Gheata de Aur la Cupa Mondială din 2003.
  • Homare Sawa (JP): După ce a marcat de patru ori la prima sa apariție internațională pentru Japonia la vârsta de 15 ani, Sawa a devenit de 11 ori câștigătoare a campionatului, laureată a titlului de jucătoare mondială a anului și s-a retras ca deținătoare a recordului de prezențe și de goluri pentru Japonia.
  • Kelly Smith (Marea Britanie): Aflată pe locul doi în topul celor mai bune marcatoare din toate timpurile ale Angliei, cu o medie de peste un gol pe meci, Smith este cunoscută pentru obținerea a cinci titluri de campioană a Angliei, alături de cinci Cupe ale Angliei, dar și pentru că a condus-o pe Arsenal la o victorie memorabilă în Cupa UEFA pentru femei.
  • Franck Ribery (FRA): Această extremă ageră a Franței a stabilit atunci recordul de titluri în Bundesliga, câștigând nouă titluri în doar 12 sezoane în Bavaria, alături de o victorie memorabilă în UEFA Champions League în 2013.
EA SPORTS FC 24
Foto: EA Sports

Legendele din acest an reflectă dedicarea continuă a EA SPORTS FC de a crea cea mai autentică experiență de până acum din fotbalul virtual.

A deveni o legendă în FC 24 este o mare satisfacție pentru mine. Mă bucur că am ocazia să mă apropii de noile generații, arătând puțin din cariera mea și din ceea ce am fost ca jucător. Sunt onorat că jocul meu va continua să inspire aceste generații prin intermediul EA SPORTS.

– Zico, fost fotbalist brazilian.

Sunt foarte fericită să fiu una dintre primele jucătoare din FC 24 și să fac parte din nou din acest joc de renume mondial.

– Birgit Prinz, atacantă din Germania.

Este o adevărată onoare să fiu inclusă printre legendele fotbalului în FC 24. De asemenea, sunt încântată că în acest an jucătoarele își vor face debutul alături de jucători, ceea ce reprezintă o veste excelentă pentru fotbalul feminin și o modalitate foarte bună de a crește vizibilitatea și recunoașterea sportului nostru în rândul publicului larg.

– Camille Abily, fosta mijlocașă a echipei Olympique Lyon.

EA SPORTS FC 24 va fi disponibil începând cu 29 septembrie 2023, cu acces prioritar prin intermediul Ultimate Edition, din 22 septembrie 2023. Precomenzile sunt acum disponibile pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC și Nintendo Switch.

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News