FIFA 15 scoate la iveală adevărata faţă a emoţiilor

Autor: Cosmin Aionita | 21.07.2014
FIFA 15 scoate la iveală adevărata faţă a emoţiilor

EA Sports continuă seria de trailere dedicate îmbunătăţirilor şi noutăţilor ce vor fi aduse de FIFA 15. De această dată a venit vremea noilor reacţii emoţionale cu care vor fi înzestraţi fotbaliştii din FIFA 15, care vor reacţiona în funcţie de gesturile lor sau ale celorlalţi jucători de pe teren.

Astfel, un atacat ce ratează de mai multe ori va deveni frustrat şi va afecta şi concentrarea colegilor de echipă, în timp ce intrările dure din partea unui fundaş pot avea ca rezultat un conflict cu jucătorii din echipa adversă. EA se laudă că vor introduce peste 600 de animaţii noi care sa reflecte stările emoţionale prin care vor trece jucătorii în FIFA 15. Mai multe detalii în trailer-ul de mai jos.

EA Sports a confirmat că FIFA 15 pentru PC va folosi Ingnite Engine, aceeaşi tehnologie din spatele ediţiei next gen a jocului si va fi identic ca grafică, gameplay şi specificaţii cu versiunile pentru PlayStation 4 şi Xbox One.

FIFA 15 va fi lansat în Europa pe 26 septembrie 2014. Pe lângă PC, PS4 şi Xbox One, FIFA 15 va beneficia şi de versiuni pentru PlayStation 3 şi Xbox 360.

FIFA 15

Urmărește Go4Games.ro pe Google News