FIFA 16 – noutăţi aduse modului de joc Carieră

Autor: Cosmin Aionita | 03.09.2015
FIFA 16 – noutăţi aduse modului de joc Carieră

EA Sports a lansat un nou trailer pentru FIFA 16, acesta concentrându-se pe prezentarea noutăţilor aduse modului de joc Carieră, în versiunile pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Între acestea se regăsesc turneele amicale de pregătire din vară, antrenamentul fotbaliştilor, posibilitatea de a semna cu jucători liberi de contract în afara perioadelor de transfer etc. Mai multe detalii găsiţi în clipul de mai jos.

Din FIFA 16 nu vor lipsi nici îmbunătăţirile de gameplay, Electronic Arts concentrâdu-se pe toate cele trei compartimente importante ale unei echipe: apărerea, mijlocul şi atacul. Marea noutate adusă însă de FIFA 16 este includerea fotbalului feminin în acest nou titlu.

FIFA 16 va oferi echipele naţionale de fotbal feminin a nu mai puţin de 12 naţiuni: Australia, Brazilia, Canada, China, Anglia, Franţa, Germania, Italia, Mexic, Spania, Suedia şi Statele Unite ale Americii. Evident, toate fotbalistele acestor naţionale vor fi reproduse în detaliu, atât din punctul de vedere al aspectului fizic, cât şi în ceea ce priveşte comportamentul de pe teren.

FIFA 16 va fi lansat în Europa pe 25 septembrie 2015, pentru PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 şi PC. Versiunea demo FIFA 16 va deveni disponibilă începând cu 8 septembrie 2015.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News