FIFA 17 – Football, Powered by Frostbite Gameplay Trailer

Autor: Cosmin Aionita | 26.08.2016
FIFA 17 - Football, Powered by Frostbite Gameplay Trailer

Cei de la EA Sports au lansat un nou trailer pentru FIFA 17, acesta fiind din nou realizat cu ajutorul secvenţelor de gameplay din joc. Mai mult, veteranii seriei FIFA vor recunoaşte pe coloana sonoră a acestui trailer un remix al piesei „Song 2” de la Blur, aceeaşi piesă care a scris istorie în FIFA Road To World Cup 98.

FIFA 17 se laudă cu caracteristici noi precum Physical Play Overhaul, New Attacking Techniques, Set Piece Rewrite sau Active Intelligence System, noutăţile absolute fiind însă trecerea la noul motor grafic Frostbite, precum şi modul de joc The Journey. Acesta din urmă va relata aventura tânărului fotbalist Alex Hunter în Premier League. Pentru a spori sentimentul de autenticitate, FIFA 17 va fi de asemenea primul joc al seriei în care sunt reproduşi în cel mai mic detaliu managerii echipelor din Premier League: Jose Mourinho, Pep Guardiola, Arsène Wenger, Jürgen Klopp etc.

FIFA 17 va fi lansat pe 27 septembrie 2016 (în America de Nord) şi 29 septembrie (în Europa şi restul lumii), în versiuni pentru PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 şi PC.

FIFA 17

Urmărește Go4Games.ro pe Google News