FIFA 17 – modul The Journey şi primul trailer de gameplay

Autor: Cosmin Aionita | 13.06.2016
FIFA 17 - modul The Journey şi primul trailer de gameplay

Cea mai populară serie de jocuri sportive nu putea lipsi din conferinţa susţinută de Electronic Arts la EA Play 2016, aceasta fiind ocazia aleasă de producători pentru a prezenta primele secvenţe de gameplay din FIFA 17. Mai mult, pe lângă trecerea la noul motor grafic Frostbite, FIFA 17 va aduce încă o noutate absolută: modul de joc The Journey.

După cum puteţi vedea în trailer-ul de mai sus, va fi pentru prima dată când un joc FIFA va avea ceea ce putem numi o poveste, modul Journey relatând aventura tânărului fotbalist Alex Hunter în aventura sa din Premier League. Pentru a spori sentimentul de autenticitate, FIFA 17 va fi de asemenea primul joc al seriei în care sunt reproduşi în cel mai mic detaliu managerii echipelor din Premier League: Jose Mourinho, Pep Guardiola, Arsène Wenger, Jürgen Klopp etc.

În ceea ce priveşte gameplay-ul din FIFA 17, echipa producătoare s-a orientat pe o serie de feature-uri noi – Physical Play Overhaul, Active Intelligence System, New Attacking Techniques, Set Piece Rewrite – despre care puteţi afla mai multe detalii din primul trailer de gameplay al jocului, pe care îl puteţi urmări în continuare.

FIFA 17 va fi lansat pe 27 septembrie 2016 (în America de Nord) şi 29 septembrie (în Europa şi restul lumii), în versiuni pentru PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News