FIFA 17 – The Making of The Journey

Autor: Cosmin Aionita | 20.09.2016
FIFA 17 - The Making of The Journey

Cei de la EA Sports au lansat un nou trailer pentru FIFA 17, acesta fiind dedicat procesului de producţie a modului de joc The Journey, una dintre noutăţile absolute aduse de ediţia din acest an a jocului. Jucătorii vor fi plasaţi în pielea fotbalistului Alex Hunter, în încercarea acestuia de a se impune la una dintre echipele de top din English Premiere League. Puteţi încerca o porţiune limitată din acest mod de joc în demo-ul FIFA 17, pe care îl găsiţi aici.

În ceea ce priveşte gameplay-ul, FIFA 17 se laudă cu caracteristici noi precum Physical Play Overhaul, New Attacking Techniques, Set Piece Rewrite sau Active Intelligence System, punctele forte fiind însă trecerea la noul motor grafic Frostbite, precum şi modul de joc The Journey. Pentru a spori sentimentul de autenticitate, FIFA 17 va fi de asemenea primul joc al seriei în care sunt reproduşi în cel mai mic detaliu managerii echipelor din Premier League: Jose Mourinho, Pep Guardiola, Arsène Wenger, Jürgen Klopp etc.

FIFA 17 va fi lansat pe 27 septembrie 2016 (în America de Nord) şi 29 septembrie (în Europa şi restul lumii), în versiuni pentru PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 şi PC. Modul de joc The Journey nu va fi disponibil în ediţiile pentru PlayStation 3 şi Xbox 360.

FIFA 17

Urmărește Go4Games.ro pe Google News