FIFA 18, dezvăluit în mod oficial

Autor: Cosmin Aionita | 06.06.2017
FIFA 18, dezvăluit în mod oficial

Electronic Arts nu a mai avut răbdare până la EA Play 2017 pentru a dezvălui noul joc al celei mai populare serii de simulatoare sportive din lume: FIFA 18. Cei de la EA Sports s-au adaptat rapid situaţiei curente din fotbalul mondial, prezentându-l pe faimosul Cristiano Ronaldo (Real Madrid) drept starul ce se va regăsi pe coperta jocului.

FIFA 18 va folosi motorul grafic Frostbite, utilizat pentru prima oară de un joc FIFA în ediţia de anul trecut, cu o serie de îmbunătăţiri grafice pe care, cel mai probabil, le vom putea admira în viitoarea prezentare a jocului de la EA Play 2017. The Journey, modul de joc bazat pe poveste din precedentul joc al seriei, se va întoarce şi în FIFA 18, cu un nou storyline ce, probabil, îl va include şi pe Cristiano Ronaldo.

O altă modificare majoră faţă de ultimii ani este decizia de a renunţa la parteneriatul cu Microsoft şi Xbox, noul FIFA 18 urmând să fie promovat alături de Sony şi consolele PlayStation. Astfel, dispare şi exclusivitatea pachetului de jucători Legends pentru FIFA Ultimate Team. Acesta a fost redenumit în Icons pentru FIFA 18 şi va fi disponibil atât pentru PlayStation 4, cât şi pentru Xbox One şi PC. Un prim jucător legendar ce-şi va face apariţia în FIFA 18 este Ronaldo Nazario, alţi astfel de fotbalişti urmând să fie dezvăluiţi în perioada ce va urma.

FIFA 18 este aşteptat pe 29 septembrie 2017, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Vor exista şi ediţii pentru Nintendo Switch, PlayStation 3 şi Xbox 360, însă acestea nu vor folosi motorul grafic Frostbite şi nu vor beneficia de multe dintre opţiunile definitorii ale FIFA 18. Jucătorii vor putea opta şi pentru FIFA 18 Ronaldo Edition, un pachet ce va include un starter item CR7 şi Jumbo Premium Gold Packs pentru FIFA Ultimate Team, precum şi acces la joc cu trei zile mai devreme, începând cu 26 septembrie.

FIFA 18

FIFA 18FIFA 18

Urmărește Go4Games.ro pe Google News