FIFA 19 – Alex Hunter va ajunge la Real Madrid

Autor: Cosmin Aionita | 08.08.2018
FIFA 19 – Alex Hunter va ajunge la Real Madrid

Clubul de fotbal Real Madrid a publicat un nou trailer pentru FIFA 19, confirmând “înrolarea” lui Alex Hunter, eroul virtual al celor mai recente iteraţii ale jocului celor de la EA Sports. Astfel, este confirmată sosirea lui Alex Hunter la cel mai titrat club din lume, acest “transfer” urmând să-şi facă apariţia în cadrul poveştii din modul de joc The Journey din FIFA 19.

Principala noutate adusă de FIFA 19 este proaspăt dobândita licenţă pentru UEFA Champions League, care va fi adânc integrată în joc, de la posibilitatea a juca turneul alături de echipa preferată şi până la includerea competiţiei în popularul mod FIFA Ultimate Team.

Evident, vor fi aduse obişnuitele îmbunătăţiri de ordin estestic, stadioanele, animaţiile publicului, echipamentele şi mingile urmând a fi cat mai apropiate de realitate, iar transferurile aduse la zi. De altfel, pe lângă Cristiano Ronaldo, acum şi Neymar Jr. îşi face apariţia în materialele promoţionale ale jocului, iar FIFA 19 va beneficia de aportul unui duo nou de comentatori: Derek Rae şi Lee Dixon.

FIFA 19 va fi lansat pe 28 septembrie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch şi PC.

FIFA 19

Urmărește Go4Games.ro pe Google News