FIFA 19 – Champions League, Europa League şi Supercupa Europei într-un nou trailer

Autor: Cosmin Aionita | 05.09.2018
FIFA 19 – Champions League, Europa League şi Supercupa Europei într-un nou trailer

EA Sports a publicat un nou trailer pentru FIFA 19, de această dată accentul fiind pus pe competiţiile UEFA ce-şi vor face apariţia în joc: Champions League, Europa League şi Supercupa Europei. Acestea vor fi integrate în mai multe dintre modurile de joc, inclusiv în The Journey, după cum puteţi vedea şi în secvenţele de mai jos.

Principala noutate adusă de FIFA 19 este chiar proaspăt dobândita licenţă pentru UEFA Champions League, care va fi adânc integrată în joc, de la posibilitatea a juca turneul alături de echipa preferată şi până la includerea competiţiei în popularul mod FIFA Ultimate Team.

Evident, vor fi aduse obişnuitele îmbunătăţiri de ordin estestic, stadioanele, animaţiile publicului, echipamentele şi mingile urmând a fi cat mai apropiate de realitate, iar transferurile aduse la zi. De altfel, pe lângă Cristiano Ronaldo, acum şi Neymar Jr. îşi face apariţia în materialele promoţionale ale jocului, iar FIFA 19 va beneficia de aportul unui duo nou de comentatori: Derek Rae şi Lee Dixon.

FIFA 19 va fi lansat pe 28 septembrie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News