FIFA 20 – 10 milioane de jucători, iar Volta Football urcă în preferinţele utilizatorilor

Autor: Cosmin Aionita | 14.10.2019
FIFA 20 – 10 milioane de jucători, iar Volta Football urcă în preferinţele utilizatorilor

Electronic Arts a anunţat că FIFA 20 a depăşit borna de 10 milioane de jucători la nivel global de la lansarea jocului, disponibil inclusiv în cadrul serviciilor EA Access şi Origin Access. Pentru a sărbători această realizare, toţi utilizatorii FIFA 20 înregistraţi până la data de 17 octombrie 2019 vor fi recompensaţi cu 8000 de Volta Coins, moneda in-game pe care o pot utiliza pentru personalizarea avatar-ului lor în modul de joc Volta Football, cu ajutorul celor mai noi item-uri disponibile în Volta Drop.

De asemenea, jucătorii vor avea la dispoziţie un nou Volta Football Squad Building Challenge, la completarea căruia vor putea obţine recompense în joc.

FIFA 20 continuă să fie cel mai popular simulator sportiv la nivel global, etalând cifre impresionante:

● jucătorii au depăşit 450 milioane de meciuri în FIFA 20, cu peste 1,2 miliarde de goluri înscrise în toate modurile de joc.

● modul de joc FIFA Ultimate Team continuă să crească din punctul de vedere al numărului de utilizatori în cele trei săptămâni scurse de la lansare, cu peste 272 milioane meciuri disputate până în prezent. La acestea se adaugă şi cele peste 138 milioane de meciuri disputate în modul de joc Division Rivals, unde jucătorii concurează pentru a se califica în FIFA Ultimate Team Weekend League, având apoi ocazia de a deveni Campioni FIFA Ultimate Team şi de a concura în turneele EA SPORTS FIFA 20 Global Series, parte a FIFA eWorld Cup™.

● noul Volta Football a devenit al doilea cel mai popular mod de joc din FIFA 20, cu peste cinci milioane de avatar-uri create până în prezent şi meciuri virtuale disputate în arenele din jurul lumii, cele mai populare cinci locaţii din joc fiind Berlin, Roma, Lagos, Londra şi Cape Town.

FIFA 20 este dezvoltat în colaborare de studiourile EA România (Bucureşti) şi EA Vancouver, fiind disponibil la nivel mondial pe platformele PlayStation 4, Xbox One şi PC. O versiune Legacy Edition este, de asemenea, disponibilă pentru consolele Nintendo Switch.

FIFA 20

Urmărește Go4Games.ro pe Google News