FIFA 20 este realizat, din nou, de studioul EA din România

Autor: Cosmin Aionita | 14.06.2019
FIFA 20 este realizat, din nou, de studioul EA din România

După cum anunţase iniţial, Electronic Arts s-a folosit de evenimentul EA Play 2019 pentru a dezvălui FIFA 20, următoarea ediţie a celui mai popular simulator sportiv din lume. Dezvoltat şi de această dată de studiourile EA Sports din Vancouver, Canada, şi Bucureşti, România.

Marea noutate adusă de FIFA 20 va fi noul mod de joc VOLTA Football, ce-şi propune să aducă în prim plan fotbalul-spectacol practicat pe stradă, în spaţii închise sau la futsal. În acest mod, jucătorii îşi vor putea crea propriul personaj, cu un stil de joc specific, şi-l vor putea arunca direct în mijlocul acţiunii fotbalistice “de sală”, cu noi dribling-uri şi skill moves, precum şi cu posibilitatea de a folosi pereţii pentru pase de tip un-doi.

În ceea ce priveşte modurile clasice de joc, sistemul Football Intelligence va permite o reproducere mult mai autentică a modului în care fotbaliştii “se exprimă” pe teren. Authentic Game Flow va permite jucătorilor controlaţi de AI să fie mai conştienţi de plasarea fotbalistului controlat de jucător, facilitând astfel sincronizarea eficientă dintre coechipieri, în timp ce sistemul Decisive Moments va fi alcătuit, la rândul său, din două componente: Compose Finishing va afecta modul în care fotbaliştii finalizează acţiunile, în timp ce Controlled Tackling, bazat pe Active Touch System, va beneficia de o varietate de animaţii noi pentru intrările la minge şi deposedări. De asemenea, comportamentul balonului va fi mai realist ca niciodată, graţie rutinelor avansate Ball Physics.

FIFA 20 va fi lansat pe 27 septembrie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Jucătorii care aleg să plaseze o precomandă pentru FIFA 20 Ultimate Edition vor avea acces la joc cu trei zile mai devreme şi vor primi o serie de bonusuri pentru modul FIFA Ultimate Team. De asemenea, abonaţii EA Access (Xbox One şi PS4) şi Origin Access Basic (PC) vor avea ocazia să încerce o versiune trial de FIFA 20 (cu timp de joc maxim de 10 ore) începând cu 19 septembrie. Tot atunci, abonaţii Origin Access Premier vor primi acces la ediţia completă a jocului.

FIFA 20FIFA 20

FIFA 20FIFA 20

FIFA 20FIFA 20

Urmărește Go4Games.ro pe Google News