FIFA 20 – trailer cu noutăţile de gameplay

Autor: Cosmin Aionita | 19.07.2019
FIFA 20 – trailer cu noutăţile de gameplay

Electronic Arts a publicat un nou trailer pentru FIFA 20, dezvăluind astfel câteva dintre noutăţile de gameplay aduse de noul titlu al celor de la EA Sports, printre care un nou sistem de executare a loviturilor libere şi a penaltiurilor.

De asemenea, sistemul Football Intelligence va permite o reproducere mult mai autentică a modului în care fotbaliştii “se exprimă” pe teren. Authentic Game Flow va permite jucătorilor controlaţi de AI să fie mai conştienţi de plasarea fotbalistului controlat de jucător, facilitând astfel sincronizarea eficientă dintre coechipieri, în timp ce sistemul Decisive Moments va fi alcătuit, la rândul său, din două componente: Compose Finishing va afecta modul în care fotbaliştii finalizează acţiunile, în timp ce Controlled Tackling, bazat pe Active Touch System, va beneficia de o varietate de animaţii noi pentru intrările la minge şi deposedări. De asemenea, comportamentul balonului va fi mai realist ca niciodată, graţie rutinelor avansate Ball Physics.

Marea noutate adusă de FIFA 20 va fi noul mod de joc VOLTA Football, ce-şi propune să aducă în prim plan fotbalul-spectacol practicat pe stradă, în spaţii închise sau la futsal. În acest mod, jucătorii îşi vor putea crea propriul personaj, cu un stil de joc specific, şi-l vor putea arunca direct în mijlocul acţiunii fotbalistice “de sală”, cu noi dribling-uri şi skill moves, precum şi cu posibilitatea de a folosi pereţii pentru pase de tip un-doi.

FIFA 20 va fi lansat pe 27 septembrie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

FIFA 20

Urmărește Go4Games.ro pe Google News