EA Sports adaugă un nou eveniment în FIFA 21! Ce carduri oferă seria „Record Breakers”

Autor: Vlad Ionescu | 01.12.2020
EA Sports adaugă un nou eveniment în FIFA 21! Ce carduri oferă seria „Record Breakers”
Foto: EA Sports

După lansarea evenimentului Halloween din Ultimate Team, producătorii jocului revin cu un nou super eveniment pentru FIFA 21: Record Breakers. De data aceasta, EA Sports le oferă gamerilor o mulțime de pachetele promoționale și carduri speciale. Pe lângă aspectul grafic schimbat, cardurile jucătorilor au primit și numeroase atribute îmbunățite.

Făra dar și poate, cel mai bun card al acestui eveniment este cel al atacantului Kylian Mbappe, jucătorul devenind astfel unul dintre cei mai eficienți atacanți centrali din acest mod al jocului. Cu un OVR general de 91, cardul are o super-viteză de 96 și un șut de 90, atribute fantastice pentru un jucător pe poziția sa. Pe partea de dribling, atacantul a primit din partea Electronic Arts un rating de 92, compus dintr-o agilitate de 93 și un control al balonului de 91, toate acestea fiind completate de 5 stele Skill Moves, respectiv 4 stele pentru Weak Foot. Totuși, prețul este pe masura atributelor, jucătorul fiind cotat la aproximativ 3.000.000 de monede, în funcție de platforma pe care o folosiți.

Cu un preț de 130.000 monede pe piața de transfer, David Silva este noul mijlocaș ofensiv din eLa Liga. Deși varianta standard a cardului nu avea deloc o viteză și o agilitate bună, acest eveniment îi oferă mijlocașului atribute ofensive foarte bune. Jucătorul are o viteză de 82, un șut de 83, pasă de 93 și dribling de 92, cardul fiind foarte echilibrat și tehnic. Aplicând o chimie de tipul „Hunter”, David Silva ajunge la o viteză de 92 și la un șut de 89, oferindu-i astfel toate atributele ofensive de care un mijlocaș ofensiv are nevoie.

Jadon Sancho, pe poziția de mijlocaș ofensiv de bandă dreapta, are un card de OVR 88, dribling-ul fiind cel mai bun atribut al mijlocașului. Viteza de 87 este compusă dintr-o accelerație de 90 și un sprint de 85, în timp ce șutul de 83 și pasa de 82 completează statisticile cardului. Pe partea de dribling, mijlocașul a primit din partea EA Sports un rating de 91, oferindu-i astfel o agilitate și un control al balonului de 91. Pe partea tehnică, jucătorul are 5 stele pentru Skill Moves, respectiv 3 stele pentru Weak Foot.

Lista tuturor fotbaliștilor „Record Breakers” din FIFA 21:

  • Kylian Mbappe – OVR 91
  • David Silva – OVR 89
  • Jadon Sancho – OVR 88
  • Radamel Falcao – OVR 87
  • Oscar – OVR 86

Sursa: Futbin.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News