FIFA 23: EA Sports consolidează angajamentul față de fotbalul feminin prin noi parteneriate

Autor: Cosmin Aionita | 07.03.2023
FIFA 23: EA Sports consolidează angajamentul față de fotbalul feminin prin noi parteneriate
Foto: EA Sports

EA Sports a anunțat noi parteneriate cu National Women’s Soccer League (NWSL), cea mai importantă ligă profesionistă de fotbal feminin din Statele Unite ale Americii, și cu National Women’s Soccer League Players Association (NWSLPA). Aceste parteneriate reiterează angajamentul EA Sports de a promova și de a reprezenta în mod autentic fotbalul feminin.

Integrarea NWSL în FIFA 23 este un pas important pentru ligă, jucătoare și pentru milioane de fani ai fotbalului din întreaga lume, deoarece ne dorim să provocăm constant limitele fotbalului feminin. Sportivele NWSL sunt unele dintre cele mai bune din lume, așadar ne bucură faptul că prin această experiență interactivă unică putem să le arătăm talentul și în acest context. Abia așteptăm ca fanii să joace și, o dată cu acest start, să celebrăm împreună atât jucătoarele, cât și liga cu ocazia începerii celui de-al 11-lea sezon, pe 25 martie.

– Jessica Berman, Commissioner, NWSL

Toate cele 12 echipe NWSL vor fi disponibile în modurile Kick Off, Tournament, Head to Head season / Co-op Seasons și Online Friendlies, începând cu 15 martie, pe toate platformele. De asemenea, în FIFA 23 vor fi disponibile și patru stadioane NWSL, împreună cu echipamente, star heads, trofee și festivități.

Ne bucurăm că EA SPORTS continuă să fie un factor de schimbare pentru fotbalul feminin, iar parteneriatul nostru atât cu NWSL, cât și cu NWSLPA, reprezintă încă un pas pe care îl facem ca organizație pentru a duce acest sport mai departe. Ne-am luat angajamentul de a conduce viitorul fotbalului și de a livra autenticitate fără egal milioanelor de fani din întreaga lume.

– Andrea Hopelain, SVP of Brand, EA Sports

Mai mult, EA Sports și NWSLPA se vor concentra pe promovarea fotbalistelor atât pe teren, cât și în afara lui.

Jucătorii stau la baza fiecărei experiențe a fanilor, alimentând entuziasmul colectiv prin pasiunea, dedicarea și perseverența lor. Astăzi este o zi istorică atât pentru fotbalistele noastre, cât și pentru fani, întrucât este pentru prima oară când jucătoarele NWSL sunt incluse într-un joc video. Este un moment minunat pentru fotbalul feminin și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm îndeaproape cu EA Sports pentru a susține acest sport și pentru a crea noi oportunități pentru fanii din întreaga lume de a descoperi aceste jucătoare incredibil de talentate.

– Meghann Burke, Executive Director NWSLPA

Sezonul NWSL 2023 este programat să înceapă sâmbătă, 25 martie. Weekend-ul de deschidere pentru cel de-al 11-lea sezon al NWSL va poziționa toate cele 12 echipe în acțiune.

FIFA 23 este dezvoltat de EA Vancouver și EA România și este disponibil în întreaga lume pe PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC, PS4 și Xbox One.

fotbal feminin
Foto: EA Sports

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News