Flatout 4 se află în dezvoltare?

| 25.02.2013
Flatout 4 se află în dezvoltare?

BugBear Entertainment (Flatout 1, 2, Ultimate Carnage, Ridge Racer Unbounded) a făcut un anunţ neaşteptat în cursul weekend-ului ce tocmai s-a încheiat: studioul finlandez lucrează la un nou joc cu maşini, o „reîntoarcere la origini”, după este caracterizat chiar de către producători.

Mai mult, cei de la BugBear au lansat şi un scurt teaser cu secvenţe din joc, pe care-l puteţi urmări mai jos.

Deşi finlandezii folosesc o denumire simplistă pentru acest nou proiect – „next car game”, imaginile de mai sus sugerează că vom avea parte în sfârşit de o continuare oficială pentru seria Flatout.

BugBear nu a mai colaborat cu publisher-ul Strategy First pentru Flatout 3: Chaos and Destruction, joc dezvoltat de Team6 Game Studios şi primit extrem de prost, atât de fani, cât şi de criticii de specialitate. Ar fi momentul ideal pentru ca finlandezii să se întoarcă la cârma seriei care i-a consacrat.

Conform descrierii oferite de BugBear, „next car game” este un joc de curse cu accentul pus pe competiţiile de tip demolition derby, studioul motivând această alegere într-un mod foarte simplu: titlurile bune de acest gen lipsesc cu desăvârşire de pe piaţă şi cineva trebuie să umple şi acest gol.

Rămâne de văzut dacă „next car game” este într-adevăr Flatout 4, jocul fiind pregătit pentru PC şi platforme încă neanunţate.

next car game

Urmărește Go4Games.ro pe Google News