Gran Turismo 6 – demo săptămâna viitoare şi trailer nou

| 26.06.2013
Gran Turismo 6 – demo săptămâna viitoare şi trailer nou

După cum s-a promis, versiunea demonstrativă de Gran Turismo 6 va fi lansată în luna iulie. Iată că Sony a oferit astazi date suplimentare despre acest demo, confirmând şi data exacta de apariţie a acestuia: 2 iulie 2013.

Demo-ul Gran Turismo 6 va putea fi descărcat gratuit şi va fi structurat sub forma unei sesiuni de antrenament în stilul show-ului TV GT Academy, piloţii având posibilitatea de a trece prin mai multe probe pe circuitul Silverstone; odată trecute aceste etape, jucătorii vor putea să-şi cronometreze turele de circuit şi să posteze rezultatele pe leaderboards.

Gran Turismo 6

Mai mult, versiunea demo pentru GT6 va juca şi rolul de unealtă de calificare pentru GT Academy, cei mai buni piloţi virtuali concurând pentru şansa de a conduce un bolid Nissan real pe circuitul de la Silverstone. Din păcate, România nu se numără printre ţările ai căror locuitori sunt acceptaţi în competiţie.

Demo-ul pentru Gran Turismo 6 va putea fi descărcat până pe 31 august 2013. Gran Turismo 6 va fi lansat în cursul acestui an calendaristic, exclusiv pentru PlayStation 3. Jocul poate fi precomandat, trailerul de mai jos oferind detalii despre bonusurile oferite la precomandă.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News