Gran Turismo 6 – un nou traseu faimos inclus în joc

| 03.10.2013
Gran Turismo 6 – un nou traseu faimos inclus în joc

Polyphony Digital a lansat un nou trailer pentru Gran Turismo 6, confirmând astfel includerea în joc a faimosului traseu Mount Panorama Circuit, din Bathurst, Australia. De asemenea, au fost oferite şi noi imagini din Gran Turismo 6.

Gran Turismo 6 va folosi un nou motor grafic, optimizat pentru arhitectura consolei PlayStation 3 (engine-ul va permite aplicarea dinamică a efectelor de teselare asupra modelelor de maşini, în funcţie de necesităţi), precum şi un nou motor fizic (metode noi de simulare a suspensiilor, pneurilor şi aerodinamicii, concepute împreună cu parteneri precum Yokohama Rubber şi KW Automotive).

Gran Turismo 6 va oferi peste 1200 de maşini licenţiate, 33 de circuite şi 71 de variaţiuni ale acestora. Jocul va permite personalizarea acestor maşini prin includerea câtorva mii de modele de componente aerodinamice şi modele de jante. Generatorul de trasee ce şi-a făcut apariţia în GT5 va reveni şi în Gran Turismo 6, cu posibilitatea de a folosi peisaje masive ce se vor întinde pe zeci de kilometri pătraţi.

Gran Turismo 6 va fi lansat pe 6 decembrie 2013, exclusiv pentru PlayStation 3.

Gran Turismo 6

Urmărește Go4Games.ro pe Google News