Gran Turismo Sport va primi o campanie single player

Autor: Cosmin Aionita | 23.11.2017
Gran Turismo Sport va primi o campanie single player

GT Sport este pe piaţă de o lună de zile, interval în care producătorii de la studioul Polyphony Digital par să fi înţeles doleanţele comunităţii. Astfel, începând cu 27 noiembrie, va fi disponibil update-ul v1.06 pentru Gran Turismo Sport, care va aduce trei maşini noi: ISO Rivolta Zagato VGT, Audi R18 şi Shelby Cobra 427, precum şi posibilitatea de a accesa modurile Campanie, Scapes şi Livery Editor şi atunci când nu sunteţi conectaţi la Internet (va fi nevoie totuşi de o conexiune online pentru a salva progresul).

GT Sport

GT SportGT Sport

De asemenea, în decembrie 2017 va sosi un nou update pentru Gran Turismo Sport, care va adăuga o nouă componentă extrem de solicitată de fani: modul „GT League”, o campanie single player propriu-zisă, ce aduce aminte de clasicul GT Mode din precedentele titluri ale seriei. Vom avea de-a face cu obişnuitele campionate formate din mai multe etape, împărţite pe niveluri de dificultate (ligi), inclusiv cursele de anduranţă, după cum puteţi observa şi din imaginile de mai jos.

GT Sport

GT SportGT Sport

GT Sport

GT SportGT Sport

Nu în ultimul rând, nu mai puţin de 12 masini noi vor fi adăugate prin intermediul acestui update gratuit, aşteptat în decembrie: Mazda RX-7 Spirit R Type A (FD), Nissan Skyline GT-R V spec II (R32), Nissan Skyline GT-R V spec II Nür (R34), Ford F-150 SVT Raptor, Lamborghini Countach LP400, Ferrari F40, Ferrari Enzo Ferrari, KTM X-BOW R, Suzuki Swift Sport, Volkswagen Sambabus Typ 2 (T1), Chris Holstrom Concepts 1967 Chevy Nova, Chevrolet Corvette Stingray Convertible (C3).

De altfel, până în luna martie a anului viitor, cei de la Polyphony Digital îşi propun să adauge jocului nu mai puţin de 50 de maşini suplimentare, precum şi noi circuite.

Gran Turismo Sport este disponibil acum, în exclusivitate pentru PlayStation 4.

GT Sport

Urmărește Go4Games.ro pe Google News