GRID: Autosport va sosi în această vară!

| 22.04.2014
GRID: Autosport va sosi în această vară!

La sfârşitul săptămânii trecute, cei de la Codemasters au lăsat să se înţeleagă că azi vom avea parte de dezvăluirea unui nou titlu din seria GRID. Zis şi făcut: este vorba despre GRID: Autosport, jocul care promite să livreze cel mai generos conţinut din întreaga serie.

În GRID: Autosport, jucătorii se vor putea întrece în 22 de locaţii de pe glob, cu peste 100 de variaţiuni de circuite, folosind o gamă largă de maşini, pornind de la prototipuri şi ajungând până la bolizi tunaţi. Şi da, modul de vizualizare din cockpit se va întoarce.

Modul Carieră se va întoarce la originile din Race Driver: GRID, oferind jucătorilor posibilitatea de a deveni un şofer de curse profesionist, alegându-şi echipa şi coechipierul, şi, cu ajutorul sponsorilor, de a urca în clasamente până la titlul de campion absolut al sportului cu motor.

Online, jucătorii de GRID: Autosport se vor putea organiza în cluburi şi vor putea lua parte la competiţii oficiale, organizate săptămânal, în încercarea de a urca în leaderboard-urile RaceNet.

GRID: Autosport va fi lansat pe 27 iunie 2014, pentru PC, PlayStation 3 şi Xbox 360. Până atunci, puteţi admira primele imagini din joc în galeria ataşată.

GRID Autosport

Urmărește Go4Games.ro pe Google News